Min lilla älskling..!


Falska vänner!

Känns som att jag skrivit om detta väldigt många gånger nu!. Men fy fan vad jag hatar falska människor. Sånna som säger att dem gör allt för än och alltid kommer finnas till hands. Men sen när man är i en situation där man som mest behöver dem, ja då slutar dem att höra av sig, och går och snackar en massa skit istället.

Men det svåra och jobbiga är att det endast är när man är i en såkallad "svår situation" som man märker vem som egentligen är ens riktiga vänner. Jag har haft många kompisar i livet, men kanske endast två-tre stycken riktigt bra och ärliga kompisar, tror att det till och med kan vara mindre än det. Kanske kan det bero på att jag umgås mycket med tjejer och aldrig någonsin haft en Killkompis. Killar är ju ändå så jävla mycket lättare att umgås med än tjejer, killar snackar nästan aldrig skit, eller är falska, utan dem går alltid rak på sak och säger vad dem tycker utan att till mig säga en sak och sen gå till en annnan människa och säga en annan sak!



Sertralin

När jag ändå var i Centrum så passade jag på att gå till Apoteket och hämta ut mina Sertralin. Äntligen! Kan jag bli mig själv igen! har verkligen inte förstått hur beroende jag egentligen är av dem där tabletterna, tills jag då slutade med dem!
Men nu har jag mitt älskade paket här mitt framför datorn och tänker börja med dubelldos dagligen istället för en tablett/dag. Känner att jag måste försöka pusha på effekten lite! Dock så innehåller den här asken bara 30 tabletter istället för 100. men det är väll bara att ringa min läkare igebn då efter ca tre veckor!


Hemsk skoldag!

Var i skolan vid 8,30, och började dagen med att kolla på en tråkig dokumentär om droger. Efter det skulle hela skolan ut och "städa" skolgården i två jävla timmar. Blev så uttråkad av att stå och kratta löv (som ändå bara kommer komma tillbaka efter helgen) så att jag höll dö. Ångrade först som fan att jag gick till skolan överhuvudaget, eftersom det här helt klart måste vara skoldagarnas värsta skoldag!
Funderade på att smita hem och skolka resten av dagen istället för att stå och kratta löv i två timmar.
Men då mötte jag Steffie och Malin vid skolgården och vi började planera min Tjejkväll/fest som jag ska ha på Lördag. Och planerade in vilka låtar vi skulle ha, vilka vi skulle bjuda osv, så då gick ju tiden genast mycket fortare. Vid 13.00 tiden slutade vi. Jag och Alex gick då till centrum, och mötte mamma för att äta en Lunch i Centrum (eftersom jag vägrade att stå i en galet lång och jobbig kö, för en jävla korv med bröd i skolan)

Så nu har jag precis kommigt hem och tänkte bara ta det lugnt inför Majbrasan vid 20,00...

Ha det bäst!
Carro

Skoldax..


Då var det dags för skolan igen då, börjar bli lite stressad, men tur att man slutar vid 13,00.

Ha det bäst

Carro

Hiss eller Diss


Vad tycker ni om de "glansiga" Leggingsen? Är det grymt trendigt eller ser det bara äckligt ut?, vad tycker ni?

Dagens Outfit

Börjar vid 8,45 idag och eftersom det är den 30 april så har vi en såkallad "städdag" idag, där vi är tvugna att stå och sudda ut allt klotter, från väggarna, städa skåpen (som ända bara blir stökiga efter någon dag igen) skura bänkarna osv...Och efter det går vi och äter korv med bröd som är dukade Utanför matsalen, och efter det ska lågstadiet sjunga vårsånger och sen kommer glassbilen.
Slutar Redan vid 13,00 idag, och efter det ska jag gå ner och möta mamma i centrum och så ska vi gå iväg och storhandla.
Såg på nyheterna om att det var eldningsförbud, så jag vet inte riktigt om det blir någon brasa idag, men om det blir det så träffar jag förhopningsvis några kompisar sen vid 21,00 tiden.

Det där är min planerade dag det..

Carro


Leggings - GinaTricot
Kjol - MQ
Tröja - MQ
kofta - Gina tricot
Halsband - Six

Råcksta

Vid 17.00 tiden mötte jag Sandra och Marika vid Fridhemsplan. Eftersom vi ännu inte bestämt oss för vad vi skulle göra, så åkte vi tillslut till Råcksta. När vi väl kommigt fram så satte vi oss vid första bästa bänk och bara chillade och spanade runt efter en viss person ett tag....
Men efter någon timme stod vi inte ut med det kalla och blåsiga vädret, så vi gick iväg till Råcksta grillen och åt middag...

Mer än så vart det faktiskt inte, men det var jävligt kul att träffa Marika och Sandra igen efter så lång tid. Sandra träffade jag ju sist i december 2008, och Marika våren 2007.

Here is some pictures...


Mot stan!


Ska möta Sandra och Marika vid Fridhemsplan om Ca: en timme, får inte glömma att hämta ut medicinen.....

Kram
Carro

Dagens Outfit


Jeansleggings- Gina¨
Svart Linna - Gina
Vinrött linne - Gina
Halsband - Six
Klocka - UR & Penn

Nya skor


Internet strul

Har inte haft någon internet anslutning sen i Måndags....Men idag bär jag kom hem från skolan hade det precis börjat funka igen.
Slutar egentligen 15,10 idag, men Francois lät oss gå hela 50 minuter tidigare. Men trots det så har hela dagen gått Heelt åt helvete.
Min medicin har tagit slut och min läkare är på semester, och jag börjar känna att den sista tabletten jag tog börjar sluta värka. Började vid 8,00 då jag och Tansu har egen lektion på Gympan för 6orna och det gick väll sådär. Efter det var det en hel timme kvar tills bilden skulle börja. Och då började jag känna effektev av de uteslutna tablettera.

Efter lunchen dvs på lunchrasten satt jag och pratade lite med Irena samtidigt som jag grät och grät. Förstod först inte vargör jag varit så nere dem senaste dagarna. Men direkt när jag började gråta så förstod jag att tabletterna slutat verka. Jag överlever verkligen inte utan mina Sertralin och det har jag verkligen fått bevisat idag. Jag ringde snabbt upp mamma som i sin tur ringde upp en annan läkare som direkt skrev ut nya tabletter som jag ska gå och hämta ut om någon timme. 

Vid 17.00 ska jag träffa Sandra och marika inne vid Fridhemsplan. Har ingen aning om vad vi ska göra utan det får vi bestämma när vi kommer fram. men antagligen blir det väll Råcksta eller Fika. vad mer kan man göra i tråkiga stockhom? xD

Ha det bäst

Carro
 

Äckligt söta pumps!

product view of: Rose pump
Är den inte grymt snygg? Älskar färgen och som bla är en färg som jag har väldigt svårt att hitta i snygga pumps! dem ser alltid så plastiga och billiga ut annars!
Men dem här är helt perfekta! Varenda gång jag går in på Banco så får jag syn på skon i alla dess färger! Men än äger jag inte ett ända par av dem. Men det ska väll bli av någon dag....

Carro

Fucking tandställning

Finns inga ord för hur ont jag har i tandställningen just nu! Smärtan började komma redan när jag och alex var i stan. Vi började med att åka till Eastmaninstitutet för att spänna tandställningen, och efter det sprang vi till närmaste BurgerKing för att fort som fan smälla i oss lunchen,
Efter det ville Alex köpa ett spel så vi stod i ungefär en timme på Game för att han inte kunde bestämma sig, (undra vad han i kassa tänkte xD) efter det så ville jag gå till en Gina Tricot för att få köpa mina Jeansleggings, men som vanligt så hade jag inga kontanter på mig och var tvungen att springa till närmaste bankomat (har inte fått mitt legg än) Och där var det ju tonvis med människor före mig, så jag och Alex började gå mot Webbhallen eftersom hans spel som han ville ha visade sig vara slut på Game.
Vi tog vår nummerlapp och väntade på att det skulle bli vårtur. Men när Alex äntligen köpt sitt jävla spel så ska han såklart
vara kvar och köra lite Call of Duty, och JUST då började dem jävla värkarna! Vi skyndade oss hem när han äntligen kört klart och jag började med att smälla i mig två stycken 500g Alvedon, men som inte tycks hjälpa ett skit!

Hur har er dag varit annars då?

Kram
Carro

Dagens "Sena" Outfits


Långt Linne- gina tricot
Rosa väska - Bianco
Leggings - Gina tricot
Kofta - Gina tricot
Ballerinaskor  - NewYorker

Ingen lunch

Tänkte att jag skulle åka hemifrån om någon timme! Kom på att jag faktiskt har tandläkar tid 14,15 och inte 13,15. Trots att det var tre och en halv timme sen jag fick bedövningssprutan så har jag fortfarande ingen jävla känsel i halva ansiktet. Ska det verkligen ta såhär lång tid? Tror dock inte att jag hinner med någon lunch innan jag åker iväg in till Odenplan, så jag tänkte att jag släpar med mig Alex dit och så tar vi en glass efter tandläkaren i det fina vädret :D

Ha det bra
Carro


Vårens coolaste brillor


Vårens snyggaste leggings!


Finns på Gina tricot för 199kr! tänkte att jag går ner till Centrum efter dagens andra tandläkare och köper ett par av dem här! Såg dem för första gången igår på Gina tricots hemsida, och jag fastnade för dem DIREKT!

Vår Shopping

I fredags så var jag och mamma ute på lite vårshopping! Jag funderade på om jag skulle gå ta en Madonna piercing eller köpa lite nya kläder.
Efter mammas övertalning så bestämde jag mig för att köpa lite nya kläder.
Det slutade med att det blev ett par nya leggings, två par skor, och ett svart långt linne (bilder kommer ikväll)

Ha det bäst
Carro


Tandläkare

Godmorgon!
Kommer precis hem från tandläkaren, efter att ha lagat ett hål! Känner mig hur uppsvälld som helst och kan knappt känna något i halva ansiktet!
Som ni säkert märker så är jag inte heller i skolan idag, eftersom jag har hur många tandläkarbesök som helst idag! Först så hade jag en tid 8,15, i skärholmen, som jag precis kom hem från. Och vid 12,00 tiden måste jag åka in till Odenplan för att spänna Tandställningen!

Sov knappt någonting i natt heller. Kan tänka mig att jag som mest sovigt i ca 4 timmar. Bestämde mig därför för att stanna hemma från skolan idag. Ingen idè att gå när man bara känner sig yr och trött! plus att jag hinner med alla Tandläkarbesök :D

Ha det bäst!

Carro



(mamma har kameran på jobbet, blir därför inga nya bilder föräns hon kommigt hem)

Dålig uppdatering

Orkar inte blogga så mycket just nu känner jag. Har egentligen ingen bra anledning, bara det att jag är så himla trött hela tiden. Det föesta jag gör när jag kommer hem från skolan är att jag lägger framför Tvn och kollar på DR Phil, där någonstans somnar jag, och går upp igen efter två timmar ungefär.

Har suttigt och pluggat ett tag här hemma också, tills jag upptäckte att alla mina låtar och bilder raderats från min mobil. Irriterad som jag vart, startade jag om mobilen gång efter gång i kanske en kvart. Tills jag gav upp och rensade hela skiten. Men det jag dock inte tänkte på då, var att alla mina kontakter också raderas.
Så nu sitter jag här utan en ända kontakt i mobilen.

Carro

Mina nya såkallade "vårskor" Som jag köpte igår!


Veckans Plugg!



Onsdag - Lämna in repetitions uppgifterna i Matte!
Torsdag - Matte prov B-del
Fredag - Franska 20 glosor, Matte prov A-del
Lördag - Skriva om engelska uppsatsen på datorn och maila den till Cissi.
Måndag - Engelska Läxförhör, No- Läxförhör "Mat"
Onsdag - Franska Prov!!

Hem från skolan

Kom nyss hem från skolan. Kan inte säga att det varit en av dem bästa dagarna idag men helt okej. Dock får jag för mig att exakt ALLA är emot mig just nu. Dem senaste dagarna har jag bara råkat ut för så jävla mycket skit alltså!
Har jag gjort någonting fel eller? Vad gör jag för att förkäna vissa grejer?

Alex kommer hem vid 15,15 tiden och då har han lovat att vi ska gå iväg till SKHLM och köpa nya vårskor! Dock så är det med hans egna pengar så jag förväntar mig inga dyringar!
Men hursomhelst så gick det åt helvete hos tandläkaren idag. Eftersom jag bara går hos min likala tandläkare här i centrum ungefär en gång om året på kontroll, så har jag ingen fast tandläkare utan olika hela tiden. Men sist jag var där, så hade jag en kille och tjej som tog några bilder, var hur trevliga som helst, jag hade inga hål, och gick därifrån med ett leende på läpparna.
Men den här gången dock! fick jag en hur sur och otrevlig kille som helst i kanske 25års ålderna och en ganska medelmåttlig tjej i samma ålder ungefär. Men guud va han klagade! Han klagade på att jag inte kunde namnet på dem fyra tandläkarna jag har på Eastman och på att jag borstar för slarvigt och att jag borde kunna det i min ålder nu! Aldrig har en tandläkare klagat sådär mycket på mig förr! Men jag borstar ju tänderna EXAKT likadant, morgon och kväll samt listerin! Jag hade lust att bara ge den där äckliga tandläkaren en fet smäll i facet och gå raka vägen därifrån. Okej om han klagade på att jag hade början till hål i en tand men måste han gå på att jag inte vet vad mina tandläkare på Eastman institutet heter, när jag är där en gång var tredje månad!
Så bara för det så ska mamma nu köpa Fluortabletter till mig, jag ska börja borsta tänderna TRE gånger per dag i 5 minutar var + en sjöljning med listerin. Jag ska sluta med dem söta frukostflingorna och sluta äta sötsaker och godis och det gäller HELGER också! Inget socker mer för mig inte!! Då ska vi väll se vad gubbjäveln klagar på nästa gång vi ses!!

Vart ett långt inlägg ser jag nu hehe

Kramar
Carro


Tandläkare

Måste börja gå om ungefär tio minuter, Ska på en tandkontroll hos tandläkaren vid 8,35. Som tur är så ligger den mitt i centrum så jag slipper åka ända ut till Odenplan.
Efter Tandisen så ska jag iväg till skolan igen, men slutar vid 13,50.
Har en hel del grejer att hinna med här hemma sen!

Ha en bra dag!
Carro


Vad jag har uppnått den här terminen!



1. Inte skolkat en ända dag!
2. Hängt med i skolarbeten (eftersom jag har närvaro)
3. Pluggar hårt men inte för hårt. (VG var det här va)
4. Mått bra! inga deppigheter i skolan inte...
5. Göra det som känns bäst (inte tänka på vad alla andra vill och tycker)
6. Höja dem flesta betygen från G-VG
7. Börjat ta skolan mer på alvar och pluggat mer (vilket har höjt mina betyg :))

Varför jag inte bloggat på ett tag




Har inte bloggat på ett par dagar nu för att jag helt enkelt saknat inspiration. Kommer inte ihåg vilken dag som jag sist bloggade på, men det har känts helt meningslöst att överhuvudtaget ta en "dagens outifts bild" 

 Var hos pappa i helgen och det vart ett jävla helvete, funderar på att bryta kontakten på riktigt nu, och ge mamma hela vårdnaden. Hon har sagt att hon ska fixa allt sånt idag men jag vet inte om hon verkligen kommer att göra det. Anledningen är (tänker inte gå in på detaljer) men jag har fått Nog, människor som gör en illa är människor man ska hålla sig borta ifrån.
Mer än så tänker jag inte säga....

Men just nu så känns allt bra igen, bara det att jag känner mig så otroligt jävla trött, men jag har nog en ganska naturlig anledning till det också xD, Känner att jag bara vill ligga hemma och skita i allting just nu, kolla lite på tv, kanske sova lite, spela lite Thesims, ja drömma kan man ju......

Ha det bäst!

Carro


Dagens Outfit


Jeans Leggings - Gina
Långt linne - Gina
Fredperry jacka - MQ

Okej ganska medelmåttlig Outfits, känns som att jag haft på mig det här nu ganska ofta xD

min värsta frisyr!


Mina namn..

Caroline eller Carolina är ett kvinnonamn, en femininform av latinska mansnamnet Carolus som kommer från det fornnordiska Karl som betyder karl eller fri man. Namnet har använts i Sverige sedan slutet av 1600-talet.
I slutet av 1800-talet var Karolina ett modenamn. Numera är Caroline en vanligare form än Karolina. 31 december 2005 fanns det totalt 36 078 personer i Sverige med namnet Karolina/Carolina, varav 10 932 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 533 flickor namnet, varav 82 fick det som tilltalsnamn.

Alexandra är ett kvinnonamn, en feminin form av Alexander, som är grekiskt och bildat av två ord som betyder "försvara" och "man".
Under 1980-talet och början av 1990-talet var Alexandra ett stort modenamn. Som bäst, 1990, var Alexandra det 28:e vanligaste tilltalsnamnet för flickor. 31 december 2005 fanns det totalt 23 211 personer i Sverige med namnet, varav 11 170 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 452 flickor namnet, varav 193 fick det som tilltalsnamn.

Caroline 5år

Den här fick jag av Skolsyster Åsa idag när jag var där. Den har jag gjort som ett test på barnavårdcentralen den 9 Decemper 1999.



Dagens Outfit


Leggings - Gina
Tunika/klänning - Gina
Adidas jacka - footlocker
Halsband - Ur & Penn

Dagens Diary


Kunde såklart inte somna igår natt, så jag låg framför Tv`n till ungeför 1,00, då gav jag tillslut upp och gick och la mig i min säng igen. Som tur var så behövde jag inte gå upp föräns vid 9,00 och känner mig därför ganska utvilad idag. Började första lektionen kl 10,20, och då hade vi bild. Efter bilden hade vi Svenska och Matte och efter det skulle jag egentligen haft Franska. Men vid 14,10 hade jag en hälsokontroll hos skolsköterskan Åsa som tog ungefär 40 minuter. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Om hur jag mår idag, och hur jag mådde, och skolarbeten, om mina andsningssvårigheter osv. Jag har jätte svårt att somna nu för tiden eftersom jag får så himla svårt att andas. Det känns som att man skulle ha en jätte tajt klänning på sig, som ett band som spänns jätte hårt för bröstkorgen, plus att jag har en jävligt jobbig rethosta! Hon gav rådet att boka tid hos vårdcentralen för att kolla om jag ev har astma. Hoppas nästan på att jag har det eftersom det då går att göra något åt mina andningsvårigheter. Det kunde också var ångest alltså psykologist men det tvivlad jag starkt på eftersom jag äter tabletter mot ångest/deprision och för att jag mår skit bra idag. Ingen ångest här inte..bara ibland.....Jag vägde och mätte mig hos henne också och jag är tydligen bara 170 cm lång? kan jag vara så kort? och vägde 56kg. Blev nog mer frustrerad över längden än om vikten. jag som alltid velat bli 175cm? Nu har jag dessutom slutat växa också...:/
Men hursom helst så kom jag hem vid 15,00 tiden och ända sedan dess har jag bara suttigt och skrivit hela HK och idrotts uppsatsen som ska vara klart imorgon. Inte nog med det så hade jag redan suttigt och skrivit tre sidor på lovet. Men tror ni att det var sparat på datorn? Nej såklart inte, jag har suttigt här och skrivigt om allting! Så nu känner jag verkligen inte för att plugga Biologi som jag har prov på imorgon inte...Tror nog jag ska blogga lite nu och kanske spela Thesinms2 ett tag och bara ta det lugnt..Eller vad tycker ni?

Carro


Plugg

Måste sitta och råplugga imorgon inför det kommande Biologi Provet som vi har på Torsdag. Känner att jag inte riktigt har koll på läget...Men jag kan bara göra mitt bästa och sen så hoppas jag på MINST ett VG på det här provet! Blir isåfall mitt första VG på något prov hittils ever!

Inte för att det räcker att plugga på ett simpelt No prov inte...Fransoice skrev ett långt presentations brev till mig på vår förra lektion som jag ska lära mig innan sommaren för att visa att jag åtminstone kan gå ett G i Franska. Mamma fick ett Mail av Cissi idag där det stod att jag visat en klart förbättring på den senaste uppsatsen som jag skrev på Engelskan men att jag har svåra grammatiska fel (oregelbundna verb) Vilket drog ner betyget ganska mycket. Skulle jag alltså inte ha så litet ordföråd och så svårt med Oregelbunda verb så skulle jag lätt ha ett VG i engelska, men tack vare dem "problemen" Så ligger jag idag på -G med ett åtgärdsprogram! Låter det bra kanske? Lite retligt...Men jag ska börja plugga nu! Jag lovar...

Om två Veckor har vi ett matte prov som jag ber och hoppas på att lyckas få VG-MVg på tror faktiskt inte att det är omöjligt! om jag ska vara helt ärligt! Efter det så har jag en religions redovisning att förbereda och göra så gott jag kan på också! Är mitt stressiga liv inte fantastikt? Nä I dont Think so! Föresten så har jag läkartid hos Skolsyster imorgon kl 14,10 vilket betyder att jag missar hela franskan! Måste kolla upp en ganska viktig sak med henne!

Men nu är det slutskrivet för mig, håller på somna här framför datorn blir förvirrad bara jag ser den här texten! Nä nu går jag och sover!

Godnatt!

Carro


Förebilder


Var och en har en speciell till varför just jag har dem som fördebilder <3

Klocka från Friis & Company


Klocka från Friis & Company 899kr finns på www.qhique.se

Ha det bra
Carro

Det här gjorde jag för ett år sen

27 Dresses

Idag har det vart en så sjukt tråkig dag så det finns inte.

det ända jag har gjort och orkad har vart att ligga i sängen och kolla på film.
Jag har kollat på 6 filmer idag. 
Det började men att jag kollade på 27 dresses, you me änd dupree, high school musical 2, 101 dalmatiner, music and Lyrics och familjen är värre.

nu ska jag snart gå och kolla på Andra avenyn när den börjar.

carro

Godmorgon allihopa!!


Idag ser det ut att bli en relativt tråkig dag!
Jag ska mest vara hemma, och kolla på film, läsa Harry Potter och Spela The sims2.
Ingenting speciellt alltså.
Jag kanske övar lite på den nya Showen också. Beror på om jag orkar.



ha det bra // Carro

haha lite kul att veta! Kommer ihåg den dagen, och har så jävla svårt att fatta att det verkligen var ett helt år sedan! Känns mer som en månad sen eller nått :P

Frisyrer?

Vilken frisyr skulle jag pasas bäst i?


Nu är det dags

Äntligen har min tandställning flyttat ner en tand som låg allderled för högt upp. Då väntar bara en snygg madonna piercing till det...




Ikväll gäller det..

Ugly Betty har sässongspremiär ikväll klockan 20,00 och efter det kommer ett dubellavsnitt av Desperate Houswifes från 21,00-23,00. Thank Good att jag har sovmorgon imorgon!


Dagens Diary



Hade svårt att somna igår natt igen...Låg och grubblade i flera timmar, tills klockan tillslut var 2,00. Vaknade sen vid 6,45 och var tvungen att gå upp. Gissa om jag var trött? Mamma tyckte att jag lika gärna kunde skolka den här dagen eftersom jag inte skolkat en ända dag den här terminen och att det inte skulle göra något, jag skulle ju ändå bara må dåligt och vara trött i skolan. Men jag bestämde mig för att gå till skolan iallafall, och kämpa på.

Skoldagen vart en stor katastrof och gissa om jag höll på somna? Inte nog med det så har vi sjuuukt mycket plugg den här veckan också! vilket inte gjorde saken bättre direkt!. Eftersom skolan gick jag raka vägen till SKHLM för att handla lite grejer till mamma, men glömde såklart hälften av allt som stod på listan. Det första jag gör när jag kommer hem är att starta TheSims och hälla upp en skål med naturgodis till mellis. Efter det har jag bara suttigt och spelat TheSims i kanske två timmar, sovigt i 40 minuter framför gamla avsnitt av Top Model och ätit Middag. Tänkte att jag skulle blogga ett tag nu och sedan gå iväg och plugga lite. Har sjukt mycket huvudverk just nu och hela dagen har det kännts som att mina ögonlock bara vill stängad igen ett par timmar! Nä ingen toppendag idag inte,,,,

Ha det bäst!
Carro

TheSims 2 Double Deluxe

Nu ska jag spela TheSims 2 i 30 minuter med mitt fina Thesims 2 Svettband på armen :D sen så är det Tonårsliv på SVt som gäller! Vad ska ni göra ikväll?

Carro


När man har tråkigt...

Du är kär nu - nepp
Du har sårat nån så de börjat gråta - neej
Nån har sårat dig så du börjat gråta - beror på hur man ser det...
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
-  japp, man lär sig av sina misstag :D
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja :(
Jag har smygit ut utan lov - kan hända
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja fast då såg pappa mig i TV med Regina så då ringde han upp igen haha tur att mitt batteri tog slut xD
jag har en hemlighet som ingen vet - ja:D
Jag har fuskat i ett spel -  ja alltid <3
Jag har struntat i ett prov - nja..

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- ehh ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nope
Jag kan inte svälja piller  - jo måste göra det varje dag :/
Jag har tagit mediciner mot depression - gör det just nu...
Jag har anorexi och/eller bulimi - inte längre...
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det: under dåliga tider jaa
Jag har vaknat gråtande -när jag var mindre
jag har somnat gråtande - många gånger

DÖDEN
Jag hatar begravningar - har bara vart på en så ja
Jag har sett någon dö -NEJ som tur är!!
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej!
Någon nära till mig har begått självmord - nej!
ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - japp haha
Jag har sett en fallande stjärna - en gång :D
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - japp, tror ni att det hänt nått?
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - min hiss tror jag xD
Har sparkat en kille mellan benen - hm..svaga minnen så jaa
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej men vill!
Druckit en hel liter mjölk på en timme - verklikgen inte!
Jag har medverkat i en teater - Bara i skolan xD
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - japp :D
Du har fångat en snöflinga med tungan - japp (ofrächt värre)
Jag har suttit på ett tak på natten - nehepp
Jag har aprillat någon - haha aa
Jag har åkt taxi - aa
Jag har ätit sushi - aa men ALDRIG MER!
Jag har åkt snowboard- nej vill inte prova heller ..

Vad gjorde du kl 8 i morse: sov zzz
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: bloggade :D
Det sista du sa högt: jävla idiot!
Vad har du druckit idag: oboy
Vad var det senaste du åt: chokladbit
Vad var det senaste du köpte: tunika
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig just nu: soooligt <3
Godaste glass-smaken: choklad<3
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Drömmer du mycket: sådär
Mardrömmar: nja
Favoritlåt just nu: hm...många
Vad ska du göra härnäst: åka hem!!!
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: småiriterad vill åka hem!!
Favoritgodis: choklad
Klädsel just nu: jeans leggings, fred perry kofta, två linne, halsband!
Hur många kuddar sover du med: En!
Morgon- eller nattmänniska: beror på!
Vilka är viktigast för dig: hm...
Bio eller promenad: båda!
Snarkar du: tror inte det..
Stjärntecken: vädur
Vad vill du jobba som: ...psykolog, flygvärdinna
Stökigt eller välstädat? välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? har funderat på det, men vet inte!
Antal timmar sömn inatt? 9timmar :O
Sov du ensam? japp
Vem sov hos dig senast? Regina <3
Vad ser du fram emot? att komma och och spela TheSims <3<3
Vad vill du ha just nu? en stor bil att åka hem i!
Vem längtar du mest efter? att komma hem och spela Thesims!
Vilken årstid är det nu? Våår<3
Har du varit kär? japp
Är du kär nu?nja...'


Sommar shopping!


1. Klänning Halens 299kr
2. Klänning Halens 199kr
3. Klänning Halens 249kr
4. Långt linne Nelly.com 499kr
5. Klänning Bikbok 349kr
6. Somrig tröja Bikbik 249kr
7. Fransigt Linne bikbok 199kr
8. Sommarklänning French Connektion 1299kr

Loove Lady gagas stil!


Jag skulle aldrig våga sticka ut så mycket klädmässigt som Lady gaga! Men jag älskar ändå hennes klädstil så jävla mycket!

Vad säger ni är Lady gagas stil en hiss eller diss? En Hiss helt klart enligt mig! Finns det nån som är coolare än henne?

Äntligen sminkad!!

Har fått stå och grävt i sminkväskan nu den senaste väskan och mixat med allt från fult till gamalt och äckligt smink eftersom jag var dum nog och glömde allt mitt smink hos pappa förra veckan!
Men nu är jag äntligen här och kan använda mitt "vanliga" smink för en gångs skull!

Carro


Nya skor!

Har inte köpt några nya vårskor än, men känner att det snart verkligen behöver göras!

Här är 4 av mina favoriter, vilka av skorna tycker ni är dem snyggaste?



Carro

Så jävla bra gjort av Darin!

Nu förstår jag varför Darins låg "What if" Låg som en bonustrack på skivan! Eller det har jag gjort en ganska lång tid nu, men kom ju på att jag måste lägga ut det på bloggen också :D

Videoblogg


Godmorgon

Så var ännu ett lov över då! Imorgon börjar helvetet igen! Men om man ska försöka tänka positivt så är det ju faktiskt bara 9 veckor kvar till sommarlovet! Sitter hemma hos Lina och Isabell och ska allderles strax gå iväg och äta frukost. Efter frukosten så är det bara plugg som gäller! Måste plugga in sex och drog kapitlet nu, eftersom jag nästan inte pluggat alls under lovet.

Vad ska ni göra idag då`?

Kram
Carro



Gårdagens diary

Mitt i maten ringer pappa och säger att han är där nere. Jag och Alex kastar i oss maten och springer sen ner med alla våra väskor. Vi åker till pappas kusin Lakis i Spånga där vi också träffar Lina, Isabell och Valeria. Först bestämde vi oss för att kolla på filmen Wild Child och efter det gick vi till köket och spelade poker. Men eftersom jag är så jävla dålig på poker så blev det "tecken" istället hehe..

Vid 20.00 tiden ville Alex och dem andra gå ut, så vi stack till Centrum och köpte godis och hänge sen bara där ute ett tag tills vi höll på frysa ihjäl och gick tillbaka till Lakis och dem.





Gårdagens middag


Vart stekt kycklingfilè, stekta grönsaker med stekt potats :P kommer ihåg att det fanns en del som ville ha Sotirs recept på hans kycklinggryta, och anledningen till att jag inte kagt upp den är att han lovat att skriva upp receptet men inte gjort det....

ha det bäst
Carro

Väntar på pappa

Ringde upp pappa imorrse för att kolla om vi skulle åka till honom idag. Han sa att Lina slutar jobba vid 14,00 och att dem sen kommer och hämtar oss. Jag ringde honom vid 14,00 för att kolla om dem var påväg, men då skulle han bara duscha och sen komma och hämta oss. Jag ringde honom för 10 minuter sen, och då skulle dem äta och sen kommer dem. Blir så trött på människor som håller på så. Nu har jag och Alex suttigt här och väntat på honom hela dan! Undra vad dem ska göra nästa gång jag ringer om en timme? städa huset kanske?

Jag och mamma håller iallafall på med middagen nu, resten av dagen återstår att se....


Dagens Outfits


Leggings - Gina
Mörkrött Linna - Gina
Fred Perry kofta - MQ
Ljusrosa Linne - Cubus
Örhängen - Glitter

Maj 2008



Hittade den här bilden på datorn nyss, kom ihåg just den dagen när jag gick på Nike, jag skulle strax möta Navida och vi skulle till stranden! Tänk er stranden i maj? Men det var så jävla varmt då så det funkade :D

Carro

Gårdagens påskmiddag


Går dagen med Regina

Regina smsade mig vid 12,00 tiden och kollade ifall jag ville hänga med till Sätra IP och jogga lite. Nyvaken som jag var så klädde jag på mig och tog T-banan till bredäng, där vi möttes och promenerade till Sätra. Jag fick låna Reginas Mjukisar eftersom jag egentligen bara tänkt sola, men bestämde mig för att springa sen iallafall...Vi sprang i kanske någon timme, tills vi sedan började gå mot T-banan.
Regina följde med mig hem och vi gick till SKHLM för att möta upp Mamma och Pekka och äta en varsin glass i det fina vädret!
Pia och hennes familj hade sagt att dem skulle komma och fika lite senare idag så, jag, Regina, mamma och Pekka gick hem till mig för att vänta på att Pia och dem skulle komma. När dem tillslut hade kommigt efter några timmar, så satt jag och Regina mest och kollade på Robinson och tråkade eftersom hennes Granne Josefine är med! Fast som sen bestämde sig för att hoppa av Robinson.
Vid 21,00 tiden följde jag med Regina till T-banan och när jag tillslut kommigt hem så hade Pia och hennes familj åkt.

Det där var anledningen till att jag inte bloggat något igår! Hade helt enkelt inte tid!

Carro





Tidsfördrivande

Satt här för någon timme sen och hade SÅ tråkigt! Tog då fram kameran och otg en ego bild. Måste nog ha sveriges mest naturliga make up idag eftersom jag glömt allt mitt smink hos pappa. Men som tur är så ska jag till honom imorgon så då kan jag börja bli mig själv igen! För en Carro utan smink är ingen Carro, så känns det iallafall!

Men hursomhelst så tog jag den fula bilden och har nu suttigt ett tag och redigerat den! Alltid kul när man inte har något roligare för sig! har också suttigt och smsat lite med Regina ett tag nu. Men såhär vart Resultatet tillslut iallafall...


This is me today!


Mini Shopping


Påskmiddag



Dagen har varit grymt mycket bättre än gårdagen! Jag och mamma gick till centrum, vi kollade in lite kläder, handlade mat och gick hem. När vi kommigt hem så satte mamma igång med påskmiddagen och morbror Pekka hälsade på. Vi åt påskmiddan medan Alex satt i sitt rum och tjurade som vanligt...Efter det så har jag mest bara spelat Thesims2 och kollat på TV. Försökte plugga lite biologi också men konsentrationen fanns verkligen inte där, så jag tar det imorgon istället...

Men nu ska jag återgå till att kolla på Tallang 2009!

Ha det bäst
Carro


Dagens Outfit!


Allt från Gina tricot idag :D

Långfredan

Är det verkligen meningen att man bara ska sitta hemma och tråka en dag som denna? inte för att jag tror att min dag blir så jävla bra men ska man verkligen inte få lyssna på musik, kolla på tv, vara inne på datorn någonting på långfredan? Tycker så synd om dem som fortfarande har det så, tycker bara att det är fanatiskt! men som tur är så lever vi ju på 2000 talet och inte 1800talet. Jag brukar inte fira påsk mer än att jag äter grymt mycket godis, får kanske besök av påskkärringar vilket inte vart något iår, kollar på tråkiga jesusfilmer på TV`n och äter påskmat, vad som nu kallas för påskmat egentligen?

Hur firar ni påsk?



Godmorgon!

Idag hoppas jag verkligen att den här dagen blir bättre än gårdagen..har bara suttigt och råpluggat på en uppsats nu i en timme. Men jag känner att jag inte orkar plugga mer nu, eftersom jag ändå kommer hinna klart med den till på Torsdag. Så nu tänkte jag bara klä på mig, för en gånsskull och sminka mig (blir lite svårt eftersom mitt smink är hos pappa :S) Idag blir nog en riktig plugg dag bara eftersom jag har en hel del sex och droger som jag måste lära mig tills på torsdag! Absolut ingen rolig dag ! Men hoppas starkt att den inte blir lika deppig som igår...

Ha det bäst

Carro


Skärtorsdagen

Behöver jag säga mer om den här dagen? Skulle inte tro det....Men nu tänkte jag för en gångs skull försöka skriva ett någurlunda positivt inlägg om dagen iallafall, om det går...
Tankarna åkte runt i både mitt och min mammas huvud, och jag vaknade vi 5,00 tiden av att mamma var uppe och rökte. Jag som inte kunde somna om, gick upp och satte mig i köket och pratade lite med Mamma. Tills vi sedan gick och la oss igen för att försöka somna om. Men eftersom ingen av oss kunde sova så gick mamma upp och möblerade om i vardagsrummet eftersom jag måste öppna upp dörren till mitt nya rum som varit skymd av våra soffor nu i flera års tid! Så medan hon möblerade om så la jag mig framför Tv`n och det slutade med att jag somnade, för att sedan vakna igen klockan 11,30.
Resten av dagen är väll inte änns värd att berätta, men jag har läst en hel del om det som hände igår på internet, och det verkar inte alls vara lika farligt som jag trott! Så lite bättre mår jag iallafall nu på kvällen! Så därför har jag spenderat kvällen framför TV`n med en Jordgubb och Lime Cider och ett kg Lösgodis ( var det inte meningen att det skulle komma påskkärringar idag?) Då blir det väll att äta upp alla själv då :)



Ny Header!

Hade lite tråkigt ikväll, så för att få tiden att gå lite fortare, så bestämde jag mig för att skapa en ny header till bloggen. Vet att det bara var ungefär två veckor sen jag gjorde en ny header sist. Så därför tänkte jag fråga er som läser min blogg. Vilken header ska jag ha? Den som jag har på bloggen nu? Eller den här?


Ha det bäst allihopa!

Kramar
Carro


Uppmuntra

Mamma och Alex hade köpt en varsin Tulpan bukett till mig för att muntra upp mig, och jag fick genast så jävla dåligt samvete! Här sitter jag och är sjukt förbannad på båda två och så går dem och köper blommor till mig...Usch vilken hemsk människa jag är! Men jag åt iallafall middagen som jag skulle och sitter nu och kollar på "Hjälp jag är med i en japansk Tv-show" och äter smågodis. Jag ska göra allt vad jag kan nu för att försöka att inte tänka på det som har hänt, utan jag ska bara vänta och se nu vad som händer!



Ha det bra!

Carro


Carro mittimaten...

Vet att mamma kommer bli galen nu, men hela dagen har gått helt åt helvete! Själv sitter jag nu här och väntar på att riset ska bli klar. Funderar på att starta Thesims så att jag får något annat att tänk på. Dock har jag ju avinstalerat alla expansioner och har nu bara grundspelet plus Kök och badrum prylpaketet. Blir så mycket roligare att köra när datorn inte är så himla seg!

Men iallafall så lär det inte bli någon middag för mig inte, det skulle bara göra allt så jävla mycket värre. Mamma har helt klart sagt att om inte jag äter så äter inte hon. Men trots massa tjaffs så fick jag i mig en frukost på en limpmacka med smör och kalkon, skål med frosties (mindre socker) med lätt mjölk, ett glas oboy samt några godis bitar framför reprisen av andra avenyn! Ändå tjatar hon så att man får huvudverk! Jag har verkligen inte tänkt att hamna i skiten igen, bara det att jag äter när jag känner för det,,På senaste tiden har jag mått ganska bra vilket har gjort att jag inte gått omkring med ständig ångest, jag har tagit min medicin och ätit som jag ska.
Men nu när allt är åt helvete så kommer det vara såhär...Jag kommer vara snäll mot mamma och äta liite middag bestående av tre köttbullar och lite tzatsiki sen får hon vara nöjd. Hon vet att jag inte klarar av att äta när jag mår dåligt, då mår jag bara ännu sämre, och hon är precislikadan!

En del människor är ju sånna att under en kris i livet äter dem ingenting dvs efter kanske ett dödsfall eller liknande, och en del sätter sig och hetsäter. Men sån är jag och hon är precis lika dan, varför kan hon inte bara förstå mig och acceptera det! Nu dem senaste dagarna har jag skitit i att ta min medicin också, nä fy fan va jag är destruktiv just nu. Jag känner mig som en så otroligt dålig människa,vilket  gör att jag måste förstöra så mycket som möjligt för mig själv!

Det var inte såhär jag ville att lovet skulle bli, jag har för fan sett fram emot lovet nu i flera veckor! och så blir allt förstört!
I vanliga fall så skulle jag försöka börja se lite ljusare på saker och ting men just nu finns det verkligen íngen anledning till det!


Fy fan va dåligt!

Läste på Tonårsliv Joannas blogg om det som hänt på Stockholms centrum för ätstörningar... För det första så har dem tagit bort dagvården NIKE som jag gick på, för ungefär ett år sen. Jag blir såklart jätte nyfiken och går in på scäs hemsida för att kolla in det lite närmare men då ser jag att det bara står ..
Nike dagenhet I dessa lokaler har SCÄ sedan 09-03-01 nu startat en dagsjukvård. Denna sida är under ombyggnad.
 
Men NIKE var ju en dagsjukvård? jag förstår inte! Antingen håller dem bara på bygger om och startar en ny dagvård likt NIKE eller så gör dem om det helt till någonting helt annat! Men det känns ändå ganska tråkigt och deprimerande att inte NIKE finns längre! Har så otroligt mycket minnen därifrån, med tjaffsen med en av personalen som  alltid var emot mig! den kärringen...och med samtalen med min KP Kristina som jag förövrigt gillade jätte mycket! musikterapin, bildterapin, och alla andra tjejer som gick där såklart! Även fast det var en hård tid i mitt liv så har jag väldigt bra minnen från när jag gick på nike. Kommer nog aldrig att glömma den tiden! Och alla andra tjejer som gick där! undrar verkligen hur dem mår idag, är det någon som fortfarande går kvar på scä, har några blivit friska, hur är deras liv! Sånna tankar kan ständigt komma upp i mitt huvud!

Men vet nu vad jag blir så jävla förbannad och besviken på? Jo det är det jag läserpå Joannas blogg. Att dem nu har kommigt med några nya regler som säger att man får ta hur lite mat man vill, alltså inga STRÄNGA regler som dem hade när jag gick där. DVS personalen skiter fullständigt i om man äter eller inte! Hallå är det där en behanling eller? man får ta hur mycket smör man vill på mackan vilket gör att inga tar något smör alls! Är inte personalen där för att hjälpa en att bli frisk? Är det inte meningen att dem ska stötta en och hjälpa en att bli frisk.
Nä skärpning nu Stockolms centrum för ätstörningar, om dem ska hålla på sådär så kan dem ju lika gärna lägga ner hela skiten! Ingen skillnad på att gå där och vara hemma och bli ännu sjukare ju :O Nä fy fan för dem....

Mina behandlingar vart...

År 2003

Ännu en dagvårdsverksamhet bildades, Nike dagenhet. Denna verksamhet riktades mot barn och ungdomar.

År 2004

Mobila enheten startade. Enhetens uppgift var att göra hembesök till patienter med allvarliga ätstörningstillstånd där en snabb bedömning och behandlingsinsats behövdes. Den var den första i sitt slag inom ätstörningsvården.



Här ser ni behandlaren Caroline prata med en förälder! Kommer så starkt ihåg när jag och två tjejer satt vid borden där ute på innergården och spelade kort i Maj förra året!


Trist!

Även fast gårdagen börjar smälta lite så känns allting skit just nu! Vet inte om jag kommer palla med alla kommande möten och ytterligare problem. Och allting för att JAG skulle vara så jäkla klantig, jag går alltid och förstör för mig själv! men jag mår trotts allt mycket bättre idag än vad jag gjorde igår! Men vet ni vad som kommer påverkar mest? Jo självklart maten! Är nog det jag är allra mest orolig för. Jag vet ju inte vad som väntar mig nu, men jag antar att jag snart är inne i helvetet igen! Det känns som det iallafall, alltid när jag är med om livskriser så är det maten som får ta smällen! Och vad påverkas då? Jo skolan och kompisarna såklart. Allting kommer bli förstört nu och inte fan kommer det bli någon psykolog av mig..måste fan börja läsa lite på internet om vad det krävs för betyg osv, jag ´har verkligen ingen lust att börja som någon jävla kyrator eller socionom, jag vill bli psykolog!! Men hela tiden ska det dyka upp massa jävla hinder! Tänk om jag bara skulle skita i allt och bli värsta plugghästen istället? Det ända jag gör på fritiden är att plugga, allt för att få så bra betyd som möjligt så att jag kan uppnå min dröm om att en dag bli legitimerad psykolog!

Helvete hur ska det här sluta.....


TheSims 2



Kolla vad jag fick av Isabell i Söndags! Hon hade två, så hon och jag fick en varsin :) Dock så var jag ju smart och glömde den hos pappa i Måndags, men det är ju bara att ta den igen nästa gång jag är där!

Carro

Bilder från Isabelles födelsedag!




Påsklovet

Påsklovet började grymt bra. Jag var på bio med Regina, stan med Navida, firade Isabells födelsedag! Allting började mer än bra och för en sekund så tänkte jag att mitt liv kanske höll på att bli bättre tillslut! Men trodde jag enns på det själv. Har inte bloggat på ett tag nu, och anledningen är att jag först och främst hade glömt min kamera hos pappa, men sen att det hände en ganska jobbig grej igår! Tänker inte ta upp det i bloggen, men det är ett sår bara tiden kan läka! Kommer bla få Soc inblandade i mitt liv nu, och jag känner bara att jag redan har tillräckligt med problem som det är! Måste dem komma och göra allting värre när det för en gångs skull håller på bli bra?


Dagens Dag

Somnade vid 2,00 inatt och vaknade vid 9,15. Jag gick upp och åt lite frukost! la mig i badet och ringde upp pappa! Min pappas tjej Linas dotter fyller 11år idag så vi ska dit och fira henne lite. Hon och hennes kompisar gick och körde Cybertown igår, men idag tänkte vi fira henne lite!

Om ca: en timme kommer pappa och hämtar upp mig och Alex och vi åker hem till Lina. Tänkte att jag tar med mig mina biologi böcker där så att jag åtminstone kan plugga litegrann när jag är där. Pappa verkar vilja att vi stannar i flera dagar, men jag vetefan om jag pallar det!
Men vi får väll se hur länge det blir, om jag inte får något annat för mig, så har jag inget emot att stanna där ett par dagar!

Så det ska jag göra idag...Vad ska ni göra idag?

Kram
Carro

Grattis på Födelsedagen Isabell!


Bilder på min lilla 4åring!


Dagens Outfit


Leggings - Gina tricot
Pumps - Belle Shoes
Vit lång t-skirt - Adidas
Jacka - H&M
Sjal - Lindex

Kvällsfika i Stan..

Fick något konstigt ryck när jag och mamma var på väg hem från centrum vid 18,00 tiden och smsade Sotiris. Kollade om han ville följa med in till stan och fika med mig och mamma eftersom det var så fint väder . Han ringde upp mig och efter ca: 30min så hade han hämtat oss och vi var påväg.
Vi stannade vid en Cafè vid Vasastan och beställde in en varsin varm choklad till mig och mamma och en Latte till Sotiris.
Där satt vi ett tag och bara chillade och tog det lugnt. Efter ett tag vid 20,00 tiden så åkte vi iväg in till Gamlastan, där vi strosade runt på dem olika gatorna innan vi satte oss ner vid en båt bar, och tod en varsin läsk!

Även där satt vi bara och chillade, tog lite bilder osv... Tills vi började frysa och åkte iväg och handlade tillbehör till varma mackor vid närmaste ICA.
Nu står Sotiris i vårt kök och gör ett gäng varma mackor som vi ska trycka i oss ikväll framför en film!
Så det vart min Lördags kväll inne i stan det....

Ha det bäst
Carro








Men nu är varmamackorna klara!

Carro

Årets första glass!

Vaknade vid 9,30 idag och somnade vid 0,00, vilkety betyder att jag sov i hela 9,5 timmar!
Men ffter allt letandes efter Gustav så gick jag ut och joggade några km innan jag sedan la mig i sängen, med gårdagens godis och kollade på filmen "My best friends girl" Med bla Kate hudson. Tyckte filmen var ganska överdriven och konstig. Absolut ingen höjdare! I betyg av mig så får den 2/5 och inte 1/5 som själva filmen förkänar, bara för att Kate Hudsom är en av mina favorit Skådisar!

Somnade såklart i slutet av filmen och sov i nästan tre timmar! Mamma väckte mig vid 16,00 tiden av att hon ville att jag  skulle följa med henne till Centrum och äta årets första glass i det soliga vädret.
Jag som är helt nyvaken går mottivlligt upp, klär på mig, skiter i att sminka mig och slänger bara på mig mina stora solglasögon och sticker iväg!
När vi väl kommigt till SKHLM så träffar vi morbror Pekka och hans kompis! Vi sitter vid en glassbar och äter våra glassar och bara tar det lugnt!

Here is some Pictures from today....




Sprang förbi Stadium också för att kolla på skor, men hittade den här istället (passar ju till min vita adidas jacka)



Carro


Kvällens Outfit


Jeans - Krocker-JC
Pumps - Belle Shoes
Linne - Gina tricot
Solglasögon - Åhlens
Jacka - H&M
Sjal - Lindex
Stickad svart tröja - JC
Väska - Harves

IDOL 2010

Om ett år smäller det! Ska börja ta sånglektioner efter påsk hos en sångpedagog i Fruängen. Hoppas verkligen att hon är bra och att jag kan söka till IDOL 2010 nästa år! Jag och Zeineb har kommigt överäns om att hon ska följa med mig dit år 2010 i flera år nu! Och jag kan ju inte svika henne eller hur? Nä jag börjar bli nervös redan nu, men jag ska och jag VILL söka! Man förlorar ju ingenting på det eller hur?


IDOL 2010 HERE I COME!!!

Grattis min Kung 4år!!



Glömde bort min Gustaf i går kväll vilket betydde att jag var tvungen att gå ut och leta efter honom idag. Han har aldrig varit ute såhär länge förut, och jag blev bara oroligare och oroligare.
Jag var ute och letade här ute i nästan en timme, och jag jag var nästan så orolig att jag trodde att jag adrig mer skulle få se honom.
Vid 11,00 tiden gav jag upp och gick hem! Jag pratade lite med mamma och hon skulle bara äta frukost sen skulle vi gå ut tillsammans och leta efter honom. Helt plötsligt plingar det på dörren. Jag springer som en galnin och öpnar! Vem tror ni att det var!
Jo min älskade lilla gullekatt GUSTAV kom intassandes! Och han fyller 4 år idag! Ska nog gå ner till centrum snart och köpa en present på djuraffären! Gud  va jag är glad att han är hemma igen!

Carro

Bra humör!

Pågrund av vädret! Vet att det kanske låter konstigt, men tror aldrig att jag påverkats så positivt av vädret någon gång tidigare! Nu är det äntligen riktig vår ute! och man slipper frysa bara av att sticka ut handen genom ytterdörren. Äntligen skiner solen och man kan gå hem från skolan vid 16,00 utan att det är kolsvart ute! Det är någonting med vädret som har gjort mig på så jävla bra humör! Ungefär som att jag inte har några problem i världen, allt löser sig tillslut lixom...Äntligen kan jag gå ut och jogga på mårnarna i skolskenet, och lyssna på musik istället för att tvinga mig ut i kylan med täckjackan på och jogga i snöstormen!


DÅ och NU



Känner bara att jag måste lägga in detta! Av någon anledning, måste få det bevisat för mig själv på nått sätt!

DÅ - 29 September 2008 Vikt: 46kg OLYCKLIG

NU - 3April 2009 Vikt: 55kg LYCKLIG! (Någurlunda)

Ett år gammalt inlägg!

Idag vaknade jag vid 7,00 tiden som vanligt, och gick upp och åt frukost! Skolan började redan vid 8,00 och skulle inte sluta föräns vid 15,30, vilket jag HATAR på fredags eftermiddagarna. Men hursomhelst så fick vi vara på gymet på gympan, vilket ju är mycket bättre än att vara inne och köra fotboll! Så jag kämpade hårt och körde lite spinning, tränade biceps, samt rumpan. Men precis efter att jag kämpat som fan med att göra armlyft 24 gånger, så började det smaka blod i min mun, ni vet sådär som järn och metall smakar :S Blev lite orolig, men det visade sig att jag bara tränat lite för länge och för hårt!

Vid 16,00 tiden var jag tillslut hemma iallafall och kan äntligen påbörja mitt efterlängtade påsklov!! Tog det mest bara lugnt när jag kom hem, bloggade lite och gick ner till ICA för att handla middag och snax. Får ju absolut inte missa Taland 2009 som börjar ikväll om exakt tio minuter! Så nu har jag precis ätit klart min middag som idag vart det fantasilösa men goda Tacos! Absolut räddaren i nöden när man inte vet vad man ska äta en fredags kväll som denna....
Men nu ska jag nog gå sätta mig framför Tv`n, har ju inget bättre för mig...

Det här skrev jag den 3 April 2008 dvs exakt ett år sen!

Nu är den jobbiga dagen äntligen över.
Imorgon börjar jag kl 8.15 och slutar 10.25, så jag är bara i skolan ungefär 2 timmar.

Efter skolan ska jag iväg till centrum och handla någon liten present till min katt Gustav,som fyller 3år imorgon, och sen ska jag på min pianolektion klockan 13.00 och sen så fyller  pappas tjej Linas dotter år i helgen, så vi ska till pappa lördag till söndag.

Har verkligen ingen lust att åka på fredag, eftersom att Gustav fyller år då, och för att det på ett sätt är väldigt jobbigt att vara där.
Vet inte om jag pallar det, men det känns lite taskigt om jag inte åker, eftersom att pappa nu vart skit snäll och köpt en ny synth och det. Det är inte det att dem är tråkiga eller så, bara att jag inte trivs så himla bra där och så.

Men samtidigt hade jag tänkt jobba på lördag, men det kanske jag gör ändå. Men men vi får se hur det blir.
ha det bra // Carro



Komentar: Lite kul att se vad man gjorde för exakt ett år sen samma dag hehe, då var det ju iförsig Torsdag!

Ha en trevlig helg allihopa

Kram
Carro

Anorexi - I dont want to gå back!

Okej gör er beredda på ett djupt inlägg nu!
Jag är så jäkla glad att jag övervann denna jävla sjukdom som jag fick hanskas med i två år! Och jag är jävligt glad att det inte var 10år med tanke på att medellängden ligger på ungefär 6år!
Jag gick två behandlingar, dvs en på öppenvården och en på dagvården, efter dagvården var det dock nära att jag var tvungen att börja behandlingen på slutenvården också! Ingenting tycktes hjälpa! Men när jag bytte tillbaka till min gamla skola, så var det som att jag fick tillbaka hela mitt liv! Varken jag eller min mamma vet hur, men på nått sätt så har jag lyckats övervinna Anorexin och väger idag 55kg till mina 172cm. Vilket betyder att jag inte kan gå upp mer i vikt med tanke på att jag kan äta hur mycket om helst nu utan att vågen rör sig ett hekto!
Jag är nöjd med min kropp och äter vad jag vill, när jag vill! Men tro inte att jag fortfarande inte tänker på mat! Det klart att jag fortfarande kan få ångest och att tankarna fortfarande kan komma smygandes om jag äter något jag inte räknat med. Jag kan fortfarande känna små små ångestladdade känslor när jag bestämt mig för att gå ut och jogga men inte orkat! Men tro mig! Det är INTE alls likt det som var förr!
I sommras tex, när jag gick på dagenheten NIKE på Scä då jag stod och klämde mig på fettet som hängde på min allderles för feta kropp, det gjorde jag VARJE kväll, och varje kväll var likadan. Jag tog av mig kläderna, stod i bara underkläder och stirrade och stirade. Utanpå syndes ingenting men innuti, helvete vilket kaos det va! Varje gång började jag skaka, hyperventilera och nästan skrika av gråt! Jag var allderles för tjock för att förkäna att leva och må bra! Jag hatade ångesten jag fick när jag bara varit ute och joggat en timme istället för tre! Men samtidigt älskade jag den! eftersom den fick mig att kämpa ännu hårdare för att nå min drömvikt på 40kg. Jag sket fullständigt i vad dem på NIKE sa , när jag blev fri från dem så skulle jag bli SMAL och LYCKLIG!
MEn vad blev jag? Jo jag blev svag, yr, hade STOR ångest, gick och var gråtfärdig hela dagarna, ville bara dö, blev tillslut så depprimerad att jag bara låg hemma i sängen hela dagarna från morgon till kväll och sket i skolan! Det slutade med att jag idag äter ångestdämpande anti depprestiva tabletter dagligen.

Men jag har kommigt bort från min anorexi och jag kan idag kalla mig själv för frisk, för även om jag ibland avstår från att äta vissa saker, så är jag normalviktig och känner inte heller att jag vill gå ner i vikt! Jag vill inte tillbaka till det helvetet! Det är som att säga att jag har ett ärr i skälen. Det kommer alltid att finnas där, men jag har lärt mig att leva med det!

Just nu vill jag bara fokusera på skolan, vännerna, familjen, kärleken (som inte finns) och framtiden! Inte nån jävla anorexi, för livet är så mycket bättre utan tankar på hur man ser ut!
Så då säger jag HEJDÅ ANOREXI! Och VÄLKOMMEN DET FRISKA LIVET

Carro

Dagens Outfits



Jeans - Cheap Monday
Underlinna - H&M
Röd Veromoda tröja - Vero Moda
Kofta - New Yorker
Sjal- Lindex

Påsklov



Då var den långa fredagn avklarad då, och ett lååångt Påsklov väntar! (det kunde dock varit liite längre) Men hursomhelst, så vet jag inte riktigt vad jag ska göra på lovet. Tänkte mest bara vara hemma och ta det lugnt och plugga lite hela helgen. Och sedan hitta på lite roligare saker i veckan.

Vad ska ni göra i Påsk?

Ha det bra allihopa! Och GLADPÅSK! och Glöm inte bort att påsken är godisets högtid!
Carro


Gårdagens Middag!

Kände mig bara tvungen att skriva detta inlägg...


Vart fullkorns mackaroner med olivköttfärssås, massa FET ost! och sallad...

Dagens Middag


Mamma står och lagar Spagetti med Köttfärssås!

Dagens Outfit!



Jeans - Monki
Linne - Gina Tricot
Tröja - Gina tricot
Halsband - UR & Penn

Ofräsh!


okej den ser dock inte lika äcklig ut som man tror! Men helvet vad den känns! kan knappt röra på läpparna utan att bli påmind om den!
Så, så här ser man ut när man inte gör annat än att stressa på dagarna, och ligga vaken på nätterna! Det påverkar huden också! Så då ser man lika död ut som jag gör idag! eftersom jag avstått från både Foundation och rouge dem senaste dagarna!

Hiss eller Diss

vad säger ni? Hiss eller Diss?


Jag säger nog lugnt Diss!

Dåligt blogghumör!

Känner inte alls för att blogga idag! Men känner att jag åtminstone borde skriva några inlägg. Idag vart det en ganska jobbig dag i skolan, eftersom vi slutar så jäkla sent på torsdagar! Vi började 8,45 och slutade 15,30. Kanske inte den längsta skoldagen men dock den jobbigaste tack vare alla tajta jäkla 40 minuterslektioner på rad, så känns ju dan genast längre!
Jag kom hem vid omkring 15,45 tiden och har sedan dess bara spelat lite piano (håller på med Beyonce -Halo) och tagit det allmänt lugnt. Allderles för lugnt med tanke på allt jävla plugg! Har 25 stycken sjukt  SVÅRA Franska glosor jag ska kunna imorgon och jag kan väll typ 5stycken av dem! Men har lite huvudverk så tänkte att jag väntar lite tills mamma kommer hem, äter middag och pluggar sen!
Måste göra något åt mitt förstörda face också! Jag har aldrig haft hudproblem utan jag sover med gamalt smink (äckligt jag vet) men har trotts det sällan finnar! Bara lite pormaskar! men nu har jag helt plötsligt fått en riktigt stor äcklig finne på hakan, och som ömmer bara jag rör på läpparna, mitt ansikte är fett och glansigt med påsar under ögonen och jag ser allmänt ofräsh ut! Så nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i ett bad, peela ansiktet med stentvålen, lägga en ansiktsmask och sen dutta på med MASSOR av ansiktsvatten!
. Kan ju vara att kroppen tar stryk av all jäkla stress och trötthet denna vecka. Får ju knappt sova på nätterna nu för tiden! Inte konsigt att man ser så jävla sliten ut som man gör!

Ha de bäst
Carro





Veckans plugg!






Dagens Diary

Hade svårt att somna igår som vanligt! Så kan tänka mig att jag inte somnade förens vid 1,00 tiden. Som tur är så hade vi sovmorgon till 10,20 så jag kunde lätt gå upp vid 9,00 tiden. Mobilen väckte mig prick 9,00 och gissa om jag var trött?, Dock så var jag piggare i skolan idag än vad jag var igår då jag var allderles DÖDStrött! Men jag förstår att jag inte kan sova, det är så mycket saker som händer i mitt liv just nu, både positiva och negativa!
Hursomhelst så hade vi Bild den första lektionen där vi skulle rita en teckning med perspektiv! Irena var också med på den lektionen så vi satt inne och teckna och skickade låtar till mobilen medan alla andra var ute! men enligt mig så var det iskallt ute, så vi valde att sitta inne istället.

Resten av skoldagen gick bra, hade svenska, Matte och Franska, absolut inget speciellt. Men har ändå grymt mycket plugg som ska vara klart in inlärt i mitt lille huvud!! Gud vad jag blir stressad bara jag tänker på det! Men tänkte att jag ska gå laga lite middag nu och sedan sitta och plugga ett tag! eftersom jag är så jäkla dålig på att plugga hemma. I skolan är det ju så jäkla lätt, bara att sitta lite mellan varje lektion och plugga, finns ju inget roligare lixom..Men när jag är hemma, så får jag en riktig klump i magen bara jag tänker på allt jag ska plugga, blir att jag hellre kollar på tv, sitter inne på nätet eller är med kompisar istället!
nej det måste det bli ändringar på! Såhär kan jag ju för fan inte fortsätta"

Carro


Dannie gjorde en snygg fiskbensfläta på mig idag igen :D vist är hon duktig? Mamma tyckte att den var så snygg så att hon vill att jag ska lära mig göra sånna så att jag sen ska kunna göra dem på henne också hehe...men som ni ser så ser jag väldigt ofräch ut i facet idag, och det är för att jag inte har så mycket smink på mig idag. Upptäckte grymt många finnar på facet i morrse (jag som aldrig brukar ha finnar) så jag tvättade ansiktet grovt! Och smörjde sedan in med en kräm, och sminkade mig lite med maskara och eyeliner!

Carro

Årets April Skämt

Jag ringer pappa....

Jag- hej pappa!
Pappa- hej, hur mår du?
Jag- Jag mår bra :) men du det är någonting jag måste berätta för dig...
Pappa-Vadå?
Jag- Joo hmhmhm (spelar lite orolig) jo asså....
Pappa- Vadå?
Jag - Jo pappa jag är gravid
Pappa-VAAA!!!! du skojjar va!!?
Jag - Nej (låter lite rädd)
Pappa- Nää du skojjar va? (låter chockad som fan! inte arg men chockad!)
Jag-AprilApril!
pappa - Börjar Gapskratta och berätta för Lina, jag hör då hur hon också börjar gapskratta i bakgrunden!

Så gick det till när jag utnyttjade denna dag :)
Har ni lurat någon idag?

Kram
Carro

RSS 2.0