Dag med Pappsen!

Vi vaknade vid 8.30 tiden igår morse, och gick raka vägen upp och kollade på gamla avsnitt av top model, samt åt lite frukost.
Vi fixade oss, lite och drog iväg till Ikea i Barkaby vid 10.00 tiden.
Vi köpte inte särskillt mycket, eftersom att pappa inte hittade det han letade efter.
Vi stack och åt buffè på Olles, och det var första gången för mig. Känns inte som att Buffèr riktigt vart min grej det senaste året, men eftersom att det är det mesta pappa och Lina äter, så har jag lärt mig attvänja mig, och bara äta enligt tallriksmodellen, och varken mer eller mindre.

iallafall efter buffèn, så gick vi och kollade in lite bilar från Merceders, eftersom att Lina och pappa vill köpa en sån där stor jävla familjebil.
och efte lite kollande så åkte vi till mediamarkt och jag köpte ett sånt där Lär dig franska spel till PC eftersom att jag kommigt så långt efter, när jag knappt var i skolan någonting i 7an.
och sedan kom jag bara hem.

Så, så såg min kväll ut igår.

Idag så gick Jag och alex till Ikea och ¨åt deras tok billiga frukost eftersom att vi inte hade något bättre för mig, vilket jag ångrar starkt.
för det första, så var det världens jävla otrevliga kärring i kassan, och sen så var jag tvungen att stå och se på när alex skulle köra typ 5 låtar på rockband på elgiganten varav en låt är i 4-5 minuter.
sen så stack alex och hans kompis till Eb games, utan att säga nånting så jag fattade ingenting och gick bara hem.
Jävla unge han kan väll säga till när han sticker och inte bara sticka iväg. Det var ju han som ville gå upp tidigt för att gå äta frukost på ikea, och sen när vi satt där, åt han typ ingenting och klagade på varför vi gick dit?

ibland blir jag bara så trött.
Men usch vad jag låter som en jävla sur kärring nu hehe hon på Ikea måste ha smittat mig eller nått.

men nej idag är bara en bad hair day än sålänge

Ha det super bra

Många kramar
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0