IKEA

Snart ska väll jag och Alex gå iväg till Ikea lite, och äta lunch ute.
Då kan  jag gå förbi bibblan på vägen och lämna mina förkenade böcker.
Idag är det verkligen riktigt Ikea väder hehe.
Men jag harlite sådär ångest över att jag inte gick till Nike idag, men hur skulle det gått där nu när gustaf är sjuk?
Jag skulle bara gått och vart orlig och förstört för alla andra.
Det är ju det ända jag gör.

Snart kommer pappa och dem hem från grekland, men jag tycker att pappa är lite överdrivet taskig mot Isabell ibland.
Hon är bara tio år och han kränker henne verkligem hela tiden.
Hon måste använda hjärnan, alla filmer hon tycker är bra är skit dåliga enligtpappa, och jag vettefan allt han säger till henne.
Men jag kan heller inte förstå Lina som tillåter det här.
Till hans förra tjejs Dotter Kristin sa han inte ett skit till, Utan till henne var han bara super gullig, men det var ju för att Natalie inte tillät nått annat han hade respekt mot Natalie.

Men det är samma sak med Både Lina och Mamma dem lät honom köra med dem, så då gör han det.
Det här är kanske inte så lämpligt att publisera ut och skriva om i min öppna blogg haha men jag tvingar inte någon att läsa bloggen och skriver därför bara allt jag känner för :)
Men grejen är den att vist pappa har haft det tuft när han var liten och så, men man KAN Inte låta det gå ut över någon annan, pappa är en sån människa som ibland är världens bästa pappa, men när han blir arg eller iriterad så kan det bliöverdrivet, han har kränkt mig alex och mamma ända sedan mamma och han träffades och jag och alex föddes,.
men vi älskar ju honom ändå eftersom att han är våran pappa, jag har läst lite om sånt här på wikipedia, och jag tror nog människor funkar så rätt psykiskt.
Skulle jag säga allt det här till Pappa så skulle han nog bara säga att jag bara lyssnar på mamma hela tiden, men det hrä har INGENTING med mamma att göra.

Jag har funderat på att bli pyskolog så jag har läst lite om sånt här på wikipedia, och VISt herrigud jag går ju bara i högstadiet MEN när jags att ochtänkte på det här lite för några dagar sen, så kom jag fram till att det jag tror om pappa är att han själv har JÄVLIGt dåligt självförtroende.
Så därför kränker han ner på alla han egentligen gillar och älskar för att få bättre självförtroende själv, men funkar det?
Knappast, jag tror inte pappa vet själv vad han håller på med, och att han gör det omedvetet.
Men om tex mammas kille Sotiris skulle kalla mig för idiot, och att jag var dum i huvudet på alvar, och att jag borde använda hjärnan mer och att allt jag gillar och tycker om är skit.
VAd skulle pappa göra då? han skulle bli totalt galen och adrig låta mig träffa Sotiris mer.

Jag och alex älskar ju vår pappa iallafall fast han är lite överdriven ibland men tror han på alvar att han kan behandla Isabell sådär och att hon sen kommer tycka om pappa?
Nej knappast alltså.
Det jag tycker dem borde göra är nog att Lina inte borde tillåta pappa hålla på med isabell, jag menar det är klart att hon säger till pappa för isabell kommer snart få Lika dåligt självförtroende som jag och alex och det kommer verkligen påverka henne i farmtiden.
Hon har redan en pappa som är helt knäpp och som hotar med att han ska slå både pappa och lina, men det är verkligen för privat så tänker jag inte gå in på, i bloggen.
Men det jag ville komma fram till är att Lina verkligen borde vara hårdare mot pappa jag menar stackars Isabell hon är 10 år och har redan panikångest och mår inte alls bra.
Jag menar verkligen inte att pappa ochlina är dåliga föräldrar dem är super bra föräldrar men det där är en sak som jag kan bli helt galen på.
Lina har vart med om obeskribligt mycket i hennes dar, och för henne så kanske det är normalt att mannen håller på sådär, och hon kanske inte vet hur hon ska göra.
Men att vara lite hårdare mot pappa skulle hjälpa Isabell, för jag tror inte pappa vet vad han gör ärligt talat han är ju inge elak människa, han har bara som sagt jävlig¨t dåligt självförtroende och får för sig att jag ochmamma sitter och snackar skit om honom och att jag älskar mamma mer osv.
Men så är detju inte!
Det skulle inte spela nån roll om man har en pappa som misshandlar än, en pappa kan göra nstan vad som helst på sina barn men barnen förlåter alltid, eller ialalfall nästan kanske inte i väldigt extremafall som övergrepp och sånna saker,
Han tror verkligen att han är en dålig pappa men det är han ju inte!
Nej usch jag hoppas verkligen att allt löser sig  och att han slutar hålla på med isabell, men det är svårt att säga ifrån på ett bra sett utan att han får ännu sämre självförtroende.


ha en bra dag i stormen iallafall!!

Kramar
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0