Vända på dygnet

Jag vet inte vad det beror på.
men idag är det verkligen ingen bra bloggdag :/ kanske är därför jag skriver så konstiga inlägg idag haha
Kan det bero på att jag är så trött kanske :P
Jag somnade vid 2.00 tiden och gick upp vid 9.00 vilket betyder att jag bara sovit i omkring 7timmar.
Okej det kanske inte så så farligt lite men jag är ändå sjukt trött just nu.
Skulle kunna lägga mig nånstans nu och direkt somna in, men det vill jag inte göra.
För jag kan inte somna vid 2.00 tiden varenda natt sen när skolan börjar.
Så jag måste på nått sätt försöka vända tillbaka på dygnet nu, och det kanske jag gör genom att inte gå och somna framfr tv`n nu, utan jag MÅSTE orka hålla mig vaken.

dricka kaffe? kanske jag borde göra, borde väll "vakna" då.
Det sägs ju att koffein är beroendeframkallande, eller ja det ÄR beroendeframkallande, och jag tror att jag börjar bli beroende.
INTE bra! Måste sluta direkt!

föresten, angående sova osv, så har jag kollat upp eller jaa jo det är så att jag ska köpa en ny madrass till min säng, och hamnade automatiskt på Hästens hemsida.
Ni vet Hästens säng, som det sägs att man somnar direkt i.

och vet ni vad jag såg, jo världens dyraste säng är en av Hästens.
och modellen heter Hästens Vividus och tar 140-160 timmar att tillverka, allt är handgjort, i dem finaste naturmaterialen, och har tagit två år för dem att skapa.
Och prissumman ligger på 399 000kr

En sån borde jag ha, efter som att jag har sömnproblem haha har  nog inte kunnat somna som en normal människa på nån månad nu iallafall, vilket betytt att jag sovit på soffan den närmaste månaden, framför Jerry Springer
Inte konstigt att jag är så trött.

nej men ni vet i förrgår, när jag sov hos min farbror, då sov jag och Alex i hans Hästens, fast den var exakt hälften så dyr som Vividus sängen. Men vet ni vad?
Jo jag kunde faktiskt somna.
Jag somnade på EN GÅNG! utan TV

Är det verkligen så att dyra sängar är bättre än vanliga Ikea sängar?
Läste någonstans att dem skulle vara lika bra, men det beror väll kanske på, jag menar köper man en säng för 399 000 herri gud det är ju dyrare än en vanlig medelklass bil, så lär man nog ha den resten av livet sen.

För mig så lär det nog verkligen inte bli en Hästens Vividus, men en sak jag tänkt köpa nu till skolan börjar eftersom att jag har haft svårt att somna nu så länge, är en Tempur kudde.

Lina har den classiska tempur kudden, och kuddarna jag sover på är så mjuka så att man sjunker igenom dem vilket gör att jag inte kan sova, så måste jag nog skaffa en tempur.

Den ser ju inte klog ut hehe ser ut som en tjcok sten, men när den väl format sig eftersina former, så sjunker man inte genom den iallafall, och sist jag sov på en sån, så somnade jag också på en gång, dem är RIKIGT bekväma, och bra för sånna som mig som e så kräsna när det gäller kuddar.
jag KAN inte sova på mjuka kuddar inte för att det ska vara stenar, men så som tempur kuddarna är, så är dem också perfekta.
kan ju inte sova 5 timmar varje natt nu när jag börjar i skolan jag menar 8an det betyder första betygen, då kan jag ju inte ha konsentration svårigheter i skolan.



hehe gud va det blev ett långt inlägg om sängar, kuddar och sömnproblem
Sorry, skriver bara ner det som kommer upp i huvudet just nu, men men..
just nu drömmer jag om en hästens vividus men det kan jag bara fortstta drömma om haha, för jag och mamma ska på ikea och köpa en ny madrass, nästa vecka.
Så vad är det jag ska ha nu då?
jo en MJUK säng och en hård kudde låter jätte bra haha

jag kanske är överkäsnlig mot hårda sängar eller nått för i Grekland när vi var hemma hps Lina, så sov jag och alex på varsin 90 säng, normalt mjuk osv, och nästa dag när jag vaknat så hade jag fullt med blå märken på hela ryggen??
hur fan går det sig?
usch det såg verkligen inte klokt ut haha
men sålänge så blir det soffsovande för mig.

sorry för tråkiga inlägg, haha


Men ni får ha det så jätte bra nu i det tråkiga höst vädret :/

Kramar
Carro

Hästens Vividus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0