oaktiv

Jag kommer nog inte vara så aktiv nu den senaste veckan.
Mår så fruktansvärt illa ibland. Det lixom kommer och går.
I fredags vart min sista dag på nike av fler anledningar. Christina ringde mamma och frågade vart jag var och så, eftersom att hon blivit orolig eftersom att jag rasat i vikt dem senaste dagarna. Det går fort och sen är man där nere sa hon.
Men jag vet att jag bara är besvärlig för dem andra i personalen, dem visade klart och tydligt igår att jag inte förkänar att gå där.
Så igår vart min sista dag. ;Mamma ringer dem på Måndag eftersom att hon inte orkade tänka på det i helgen. Det finns verkligen ingenting som skulle kunna göra att jag fortsätter, Nu är det NOG asså!!
Menmen...nu är jag fri och har sommarlov som alla normala människor.
Amina och dem kommer från algeriet i helgen, så det ska bli kul att träffa henne. Hon har med sig en kusin iår också.
Och det bästa av allt hehe okej kanske inte det bäst bästa då men den 20 juni kommer nya the sims2 Ikea home stuff ut  butikerna. Jag vil inte säga att jag längtar så jävla mycket eftersom att jag bara blir besviken när det gäller prylpaket haha har alltid för stora förävntningar.
Men jag har redan bara på framsidan sett massor av möbbler eller aa iallafall 4-5 möbler som vi har här hemma eller hos pappa hehe så det kommer bli kul att kunna ge sina simmar det man har här hemma haha

Men nu ska jag iväg och göra ingenting
ha det bra
carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0