Så vart det i filadelfia kyrkan!

Jag och Sandra träffades vid st eriksplans t-bana och hennes pappa skussade oss, till filadelifia kyrkan, som låg precis vid hörnet.
 När vi kom dit möttes vi av två långa köer.
En med inbjudna gäster och  för dem med förköpta biljetter och en för dem som skulle köpa biljetter där. Vi gick och satte oss på våra platser vid 16.50 tiden. Trotts att det stod att vi hade rad 2 , så hamnade vi på rad 7. Dem hade inga numreringar.
Galan började inte förens vid 17.15 tiden så den vart lite förkenad, vad jag inte viste var att den skulle hålla på ända till halv åtta. Men iallafall det var mängder med folk och politiker som höll tal, och vi såg en film om offrena i Halabja.
Det var faktiskt riktigt hemskt, att se den där filmen. Men i längden så vart det lite lång tråkigt att vänta och se andra artister sjunga deras inte så korta låtar.
Jag och sandra blev med tiden grymt ivriga på att få se Darin snart. Men han kom aldrig.
-Och nu kommer nästa artist sa programledaren och det är en manlig artist.
Jag och Sandra höll på dö av nervositet. Ända tills vi insåg att det inte alls var Darin. Det var tre killar som spelade några instrument och sjöng en grymt lång låt. den var i runt en kvart. När vi hade vart där i ungefär två timmar, så vart det en 10 minuters paus, men som istället blev en 20 minuters paus eftersom att en av artisterna inte var närvarande. Men direkt efter pausen, så kom Darin. Och det var helt underbart att se honom igen efter 8 hemska månader, Först sjöng han "Homeless" Och jag var inte säker på om han sjöng live eller inte. men tillslut hörde jag att det var live, så bra var han.
Och sen när "everything but the gril" började, så började den mitt i versen, haha alla skrattade och Darin fattade typ ingenting haha XD. Men det var så Himmla bra!! Och jag längtar sjukt mycket tills jag får se honom igen
mvh / Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0