Dima Bilan i KistaCentrum

Läste i metro att Dima Bilan vart och uppträtt i Kista.
Fan att inte jag var där säger ag bara hehe skulle vart as kul att se honom.
Men det måste jag nog göra nångång, kanske blir någon konsert eller något i framtiden hehe.. 
Han lär väll bli eller ha redan blivit rätt känd i sverige nu sen han vann Euro Vision song contest.


Den ryske schlagervinnaren Dima Bilan fick i går fly från publiken i Kista centrum efter bara en låt. Det var fullt framför scenen och bland skyltdockorna i ett butiksfönster en trappa upp. Trycket framför scenen var så hårt att vakterna befarade att någon skulle bli skadad, och Dima Bilan tvingades fly innan spelningen var över.    Den ryske schlagervinnaren Dima Bilan fick i går fly från publiken i Kista centrum efter bara en låt. Det var fullt framför scenen och bland skyltdockorna i ett butiksfönster en trappa upp. Trycket framför scenen var så hårt att vakterna befarade att någon skulle bli skadad, och Dima Bilan tvingades fly innan spelningen var över.    Foto: Henry Lundholm   Dima skapade kaos!Kaotiska scener utspelade sig i Kista centrum när Dima Bilan framförde vinnarbidraget i schla­ger-EM i går kväll.

Den ryske artisten fick fly efter autografskrivandet - han skulle egentligen ha spelat två låtar, men det blev bara en. Vore det inte för kameramobilerna så skulle man kunnat tro att Beatles var på besök, sådan var hysterin.
- Två gamla damer, de var kanske 60, började trycka sig framåt så små barn blev klämda och började gråta, säger Lilia Bitnarva, 22.Vakterna bedömde trycket så hårt att Dima Bilan fick avbryta besöket och fly. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0