HSM 3 Nya stjärnorna!

Satt och bläddrade lite i Fridan tidningen när jag då slog upp sida 62, där vart en ruta där det stod lite om den nya HSM 3.

Såhär stod det...
Inte förrän den 24 Oktiber är det dags att återse våra favoriter i Hish school musical.
Men eftersom filminspelningen är i full gång tänkte jag avslöja lite om dem nya stjärnorna redan nu!
För att få fram dem tre nya stjärnorna till high school musical 3-senior year anordnades en casting turnè där över 10000 tonåringar från USA, Kanada och Storbrittanien deltog!
Dessa blev dem tre lyckligtutvalda att dpela dem nya Wildcats.

image110
JEMMA MCKENZIE BROWN: -Vann i stor konkurans (mot cirka 600tjejer9 rollen som Tiara. HSM 3 är Jemmas långfilmsdebut. Hennes tidigare enda skådeserieerfarenhet är från sex avsnitt av Den fantastiska Mrs Pritchard! Jemma kommer från Europa, näligen England och är bara 13. Att åka till USA för en andra audition var en stor upplevelse för brunetten-då hon tidigare aldrig varit i lander på andra sidan atlanten.

JUSTIN MARTIN: - kommer att göra rollen som Donnie. Justin har vi bland annat kunnat se i filmerna the last Adam och The vineyard samt tv-serierna Vem dömmer amy? och Malcom-Ett geni i familjen.
Lite rolig kuriosa är att Justin även spelat Simba i Brodwayproduktionen av lejonkungen.
Den charmiga killen är 14 och kommer från kalifornien, USA. Han älskar att idrotta - och några av hans favorit sporter är skateboardåkning, simning basket och fotboll.

MATT PROKOP - var den som gick vinnande ur striden om rollkaraktären Jimmy. Tidigare har denna sötnos som varit med i Branschen sedan han var ett halvår , bland annat medverkat i filmerna Marked och Walking miracles, samt att vi på tv kunnat se honom i OC the office och Disney Channels serie HAnna montana.
Matt är 17 pch kommer från Texas USA Hunken har två hundar (Belle och Bear) och två katter (vicious och Grey) och på hans favorit skådislista delar (leonardo Dicaprio och Mark Wahlberg första platsen.


Kommentarer
Postat av: kaajssa

Du får ta ha en trevlig eftermiddag du med carro :)!

2008-05-14 @ 16:49:50
URL: http://ajsela.blogg.se
Postat av: annie

Du får också ha en bra dag! Du verkar gilla tidningar :P Läs nya nummret av VEckorevyn det e riktigt bra =D

2008-05-14 @ 17:19:09
URL: http://annyb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0