Min The sims2 familj

image120

Om bara 15 minuter så sticker jag iväg till T-banan till Mariatorget.
Här har ni då dagens allderles för enkla sminkning enligt mig hehe, men varför ska jag fixa till mig ännu mer när jag ändå inte ska träffa någon idag.
Nää då får man se ut såhär hehe men jag måste nog gå köpa en Lipsyl nåndag nu eftersom att läpparna ser ju förjävliga ut, så torra dem är.

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva märker jag.
Ett väldigt onödigt inlägg hehe
Nej men jag kan kanske berätta lite hur det ligger till i min Sims familj Äppelgren.Bara för att hålla det uppdaterat lixom.

Jag ligger på den tredje generationen, mamma Laura och Pappa Mattias. Tonåringen Marie, Barnet Magdalena och småbarnet Madeleine.
Laura och Mattias blir åldringar om sådär 12 dagar, och Laura är Grundskole lärare och Mattias har jobbat upp sig till Världsstjärna i sport.
Tonåringen Marie smyger ut nästan varje kväll och har aldrig  blivit påkommen,  och läser gärna kokböcker till sitt stora intresse Matlagning. Men hon har dock en talang när det gäller att mecka med bilar. OCh har 2+ i skolbetygen hehe
Medans Magnadela har 5+ och det ända hon gör efter skolan är att äta. Marie bakar väldigt ofta efterrätter men det slutar ändå med att Magdalena snart ätit upp allt.
Madeleina vet jag inte så mycket om än, fast hon fyller år om 2 dar, så snart är det dags för henne att också få en talang.
Eftersom att Mattias har ett så högt jobb så är han hemma 4dar i veckan och medans Laura är på jobbet 5dar i veckan så har det blivit lite sådär "hett" mellan honom och hembitträdet. Men vi får väll se vad som händer.


Så, så ligger det till hehe för dem som orkade läsa haha


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grym blogg :D ha en trevlig dag

2008-05-26 @ 12:49:00
URL: http://jjesie.blogg.se
Postat av: jannica

inget konstigt

2008-05-26 @ 16:35:44
URL: http://goldenrain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0