TheSims3

Tänk om du var tvungen att bo på ett ställe i hela ditt liv... och så plötsligt en dag kunde du gå ut och gå vart som helst i hela kvarteret?

The Sims 3 ger dig friheten att skapa unika simmar och låta dem uppslukas av ditt eget levande kvarter med oändliga möjligheter!

Nytt, gränslöst, levande kvarter - dina simmar utforskar det levande kvarteret fritt.

Ny Skapa en sim - skapa alla sorters simmar du kan tänka dig.

Nya, realistiska personligheter - nu är varje sim verkligen en unik person, med en bestämd personlighet.

Ny obegränsad anpassning - alla kan anpassa allting.


I The Sims 3 kan du låta dina verkligt unika simmar uppslukas av ett öppet, levande kvarter precis utanför deras dörr! Friheten i The Sims 3 kommer att inspirera dig med oändliga möjligheter och roa dig med oväntade överraskningar och bus.

Spelfakta

Nytt, gränslöst öppet kvarter - utforska kvarteret fritt
Dina simmar kan vandra runt i kvarteret, besöka grannarnas hem och utforska omgivningen. De kan ta en promenad ner på stan och umgås med sina vänner, träffa någon ny i parken eller springa på en arbetskamrat på gatan.
 
Ny Skapa en sim - skapa alla sorters simmar du kan tänka dig
Nya, enkla designverktyg ger dig oändliga anpassningsmöjligheter för att skapa verkligt individuella simmar. Välj simmens form och storlek, från smal till kraftig eller muskulös - och allt däremellan! Välj din sims ansiktsdrag, den exakta hudfärgen, frisyr, ögonform och ögonfärg, samt kläder och accessoarer.
 
Nya realistiska personligheter - varje sim är en unik person, med en bestämd personlighet
Skapa realistiska simmar med utpräglade personligheter. Välj mellan dussintals personlighetsdrag och kombinera dem på roliga sätt. Kombinationen som du väljer - modig, konstnärlig, ensamvarg, perfektionist, kleptoman, romantisk, klumpig, paranoid och mycket, mycket mer - hjälper till att forma dina simmars beteende och hur de interagerar med andra simmar. Nu kan dina simmar höja sig över sina vardagsbehov. De är invecklade individer med unika personligheter.
 
Ny obegränsad anpassning - alla kan anpassa allting!
Bygg ditt drömhus eller designa det fulländade hemmet. Anpassa allt från golv till gardiner, skjortor till soffor, tapeter till tallrikar. Det är kul och enkelt att ändra färger och mönster vilket ger dig ett oändligt antal sätt att anpassa alternativen. Eller så fyller du simmarnas kvarter med färdiga byggnader och möbler. Vilka av dina simmar får bo i lyxiga herrgårdar, läckra ungkarlslyor, fulländade drömhus eller billiga ruckel?


 
Skapa helt unika simmar
Skapa simmar som ser ut som du eller någon du känner. Den nya Skapa en sim är enkelt att använda och kraftfullare än någonsin. Nu kan du anpassa dina simmars utseende och personlighet totalt.

Finjustera varje del av din sims ansikte, gör om frisyren, välj exakt nyans på hudfärgen och ändra mycket mer för att skapa verklighetstrogna simmar. Smycka dina simmar med massor av modekläder, makeup och accessoarer. Det har aldrig varit enklare att skapa simmar som är smala, kraftiga, muskulösa, eller något däremellan!

Välj dina simmars personlighet, baserat på ett nyskapande egenskapssystem. Välj mellan dussintals personlighetsdrag och kombinera upp till fem egenskaper för att skapa olika intressanta karaktärer i kvarteret. Kommer du att skapa en idealistisk, kreativ drömmare som älskar att ta risker, tack vare sitt våghalsiga sinnelag? Kommer du att skapa en okänsligt, supersnyggt societetslejon som struntar i sin romantiska sida, och vars djupaste hemlighet är att hon egentligen är ett riktigt geni? Det är helt upp till dig.
 
Skapa ett hem
Designa och bygg hus med total frihet att anpassa allting och skapa dina egna kvarter. Oändliga möjligheter att designa dina simmars inredning. Välj vilka färger och mönster du vill ha på möblerna. Matcha din inredning med samma mönster och färger, eller blanda mönster och färger på inredningen för att skapa en helt egen look. Möjligheterna är oändliga när du skapar dina simmars drömhus.


Kommentarer
Postat av: G.

Det är hemskt, men jag ser verkligen fram emot The Sims 3 mer än någonting annat nu!

2008-05-06 @ 14:50:08
URL: http://idiocy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0