Några psykologiska tester

Hittade en jätte bra Sida för folk som går i terapi samt terapefter och Psykologer.
Där man kan bla kolla i forum om Psyiska saker och andra sjukdomar.
Tycker sidan verkar vara väldigt intressant eftersom att jag själv vill bli Psykolog en vacker jag :D

Men hur som helst så har jag just gjort ett test på sidan om jag har Anorexi haha och här är mitt resultat :P
(ps: gör flera test imorgon) :D

Carro

Testresultat: Har du anorexia?

 

Ditt score: 53


Du lider med all säkerhet av anorexi eller annan ätstörning. Dina höga svarspoäng indikerar och det finns risk att du ska drabbas av fysiska och psykiska komplikationer. Dina psykologiska funktioner kan vara neråtgående. Sök omedelbart läkarvård eller hjälp av en expert. Din hälsa kan vara i fara. Om du vill kan du ringa Nanna kostnadsfritt.

okej egentligen var det väll lite onödigt att göra testet ,men blev ändå lite nyfiken haha 
Vart  dock inte så chockad över resultatet


Vill du göra det här testet eller något annat gå in på http://www.psykologitest.se/test/resultat_anorexia.php


Testresultat: DEPRESSION

 

Ditt score: 27


Flera av svaren kan tyda på att du har utvecklat en depression. Du behöver inte känna så här. Forskning visar att 80% av alla som drabbas av depression kan behandlas framgångsrikt i första hand med kognitiv terapi eller om det är en tyngre problematik med medicinering eller en kombination av båda.



Testresultat: BDD

 

Ditt score: 20


Några av dina svar indikerar att du kan vara lite väl kroppfixerad, men det kan också vara så att förhållandet till din kropp är viktigt för dig och att det ligger på en okej nivå. Om du har några frågor kan du ringa till Marie eller Nanna.


Testresultat: PANIKÅNGEST

 

Ditt score: 16


En del av de svar som du gett kan tyda på att du lider av en ångestproblematik som kan vara panikångest. Om det är panikångest behöver du inte känna dig så här. Vi vet av erfarenhet att de flesta som lider av panikångest kan behandlas framgångsrikt i första hand med kognitiv terapi,medicinering eller en kombination av båda.

Testresultat: SJÄLVKÄNSLA

 

Ditt score: 54


Dina höga svars poäng indikerar att du inte verkar ha något bra förhållande till dig själv.det finns risk att du ska drabbas av fysiska och psykiska komplikationer. Det behöver inte leva med dålig självkänsla. Kognitiv terapi har visat effektivt för att bättra på självkänslan. Om du har några frågor kan du konatkta Nanna Annika Marie eller Sara.

Testresultat: TVÅNGSTANKAR, OCD

 

Ditt score: 13


Av dina svar framkommer att du antingen är väldigt noggrann, perfektionist eller har tendenser till tvångssyndrom OCD. Forskning visar att många som lider av tvångssyndrom kan behandlas framgångsrikt, i första hand med kognitiv terapi KBT eller om det är en tyngre problematik med medicinering eller en kombination av båda.



Testresultat: BMI

 

Ditt score: 15.8869659275


Det kan vara så att du är underviktig och kanske skulle må bra av att öka något i vikt.
Om ditt BMI ligger under bör du söka hjälp kan det var så att du att du leder av anorexi eller bara är smal i din konstitution. När du ökar i vikt kommer du märka att du kommer känna dig piggare och får en bättre prestationsförmåga. Gå in på www.comunicera.se /terapifragor eller kontakta någon av våra experter om du har frågor..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0