Carro mittimaten...

Vet att mamma kommer bli galen nu, men hela dagen har gått helt åt helvete! Själv sitter jag nu här och väntar på att riset ska bli klar. Funderar på att starta Thesims så att jag får något annat att tänk på. Dock har jag ju avinstalerat alla expansioner och har nu bara grundspelet plus Kök och badrum prylpaketet. Blir så mycket roligare att köra när datorn inte är så himla seg!

Men iallafall så lär det inte bli någon middag för mig inte, det skulle bara göra allt så jävla mycket värre. Mamma har helt klart sagt att om inte jag äter så äter inte hon. Men trots massa tjaffs så fick jag i mig en frukost på en limpmacka med smör och kalkon, skål med frosties (mindre socker) med lätt mjölk, ett glas oboy samt några godis bitar framför reprisen av andra avenyn! Ändå tjatar hon så att man får huvudverk! Jag har verkligen inte tänkt att hamna i skiten igen, bara det att jag äter när jag känner för det,,På senaste tiden har jag mått ganska bra vilket har gjort att jag inte gått omkring med ständig ångest, jag har tagit min medicin och ätit som jag ska.
Men nu när allt är åt helvete så kommer det vara såhär...Jag kommer vara snäll mot mamma och äta liite middag bestående av tre köttbullar och lite tzatsiki sen får hon vara nöjd. Hon vet att jag inte klarar av att äta när jag mår dåligt, då mår jag bara ännu sämre, och hon är precislikadan!

En del människor är ju sånna att under en kris i livet äter dem ingenting dvs efter kanske ett dödsfall eller liknande, och en del sätter sig och hetsäter. Men sån är jag och hon är precis lika dan, varför kan hon inte bara förstå mig och acceptera det! Nu dem senaste dagarna har jag skitit i att ta min medicin också, nä fy fan va jag är destruktiv just nu. Jag känner mig som en så otroligt dålig människa,vilket  gör att jag måste förstöra så mycket som möjligt för mig själv!

Det var inte såhär jag ville att lovet skulle bli, jag har för fan sett fram emot lovet nu i flera veckor! och så blir allt förstört!
I vanliga fall så skulle jag försöka börja se lite ljusare på saker och ting men just nu finns det verkligen íngen anledning till det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0