Ett år gammalt inlägg!

Idag vaknade jag vid 7,00 tiden som vanligt, och gick upp och åt frukost! Skolan började redan vid 8,00 och skulle inte sluta föräns vid 15,30, vilket jag HATAR på fredags eftermiddagarna. Men hursomhelst så fick vi vara på gymet på gympan, vilket ju är mycket bättre än att vara inne och köra fotboll! Så jag kämpade hårt och körde lite spinning, tränade biceps, samt rumpan. Men precis efter att jag kämpat som fan med att göra armlyft 24 gånger, så började det smaka blod i min mun, ni vet sådär som järn och metall smakar :S Blev lite orolig, men det visade sig att jag bara tränat lite för länge och för hårt!

Vid 16,00 tiden var jag tillslut hemma iallafall och kan äntligen påbörja mitt efterlängtade påsklov!! Tog det mest bara lugnt när jag kom hem, bloggade lite och gick ner till ICA för att handla middag och snax. Får ju absolut inte missa Taland 2009 som börjar ikväll om exakt tio minuter! Så nu har jag precis ätit klart min middag som idag vart det fantasilösa men goda Tacos! Absolut räddaren i nöden när man inte vet vad man ska äta en fredags kväll som denna....
Men nu ska jag nog gå sätta mig framför Tv`n, har ju inget bättre för mig...

Det här skrev jag den 3 April 2008 dvs exakt ett år sen!

Nu är den jobbiga dagen äntligen över.
Imorgon börjar jag kl 8.15 och slutar 10.25, så jag är bara i skolan ungefär 2 timmar.

Efter skolan ska jag iväg till centrum och handla någon liten present till min katt Gustav,som fyller 3år imorgon, och sen ska jag på min pianolektion klockan 13.00 och sen så fyller  pappas tjej Linas dotter år i helgen, så vi ska till pappa lördag till söndag.

Har verkligen ingen lust att åka på fredag, eftersom att Gustav fyller år då, och för att det på ett sätt är väldigt jobbigt att vara där.
Vet inte om jag pallar det, men det känns lite taskigt om jag inte åker, eftersom att pappa nu vart skit snäll och köpt en ny synth och det. Det är inte det att dem är tråkiga eller så, bara att jag inte trivs så himla bra där och så.

Men samtidigt hade jag tänkt jobba på lördag, men det kanske jag gör ändå. Men men vi får se hur det blir.
ha det bra // Carro



Komentar: Lite kul att se vad man gjorde för exakt ett år sen samma dag hehe, då var det ju iförsig Torsdag!

Ha en trevlig helg allihopa

Kram
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0