Skärtorsdagen

Behöver jag säga mer om den här dagen? Skulle inte tro det....Men nu tänkte jag för en gångs skull försöka skriva ett någurlunda positivt inlägg om dagen iallafall, om det går...
Tankarna åkte runt i både mitt och min mammas huvud, och jag vaknade vi 5,00 tiden av att mamma var uppe och rökte. Jag som inte kunde somna om, gick upp och satte mig i köket och pratade lite med Mamma. Tills vi sedan gick och la oss igen för att försöka somna om. Men eftersom ingen av oss kunde sova så gick mamma upp och möblerade om i vardagsrummet eftersom jag måste öppna upp dörren till mitt nya rum som varit skymd av våra soffor nu i flera års tid! Så medan hon möblerade om så la jag mig framför Tv`n och det slutade med att jag somnade, för att sedan vakna igen klockan 11,30.
Resten av dagen är väll inte änns värd att berätta, men jag har läst en hel del om det som hände igår på internet, och det verkar inte alls vara lika farligt som jag trott! Så lite bättre mår jag iallafall nu på kvällen! Så därför har jag spenderat kvällen framför TV`n med en Jordgubb och Lime Cider och ett kg Lösgodis ( var det inte meningen att det skulle komma påskkärringar idag?) Då blir det väll att äta upp alla själv då :)



Kommentarer
Postat av: camila

Omg samma godismak som mig och cidersmak med :o

2009-04-10 @ 10:47:25
URL: http://caamiila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0