Blogg frågorna

1. Hur firade du nyår?
svar: Jag firade hos pappa och Lina, vart inte riktigt som jag hade tänkt eftersom många tydligen var "sjuka" just på nyår.

2. Hur skulle du beskriva ditt 2008?
svar: första halvåret till Juni vart det ett helvete, vattkoppor, anorexi, behandlingar och shit, men sen jag åkte på semster i grekland i juli kom tillbaks och slutade behandlingen på Nike började i min Gamla skola har det faktiskt gått framåt, även fast jag mött på nya problem på vägen. Så halva 2008 har vart ganska bra eller OKEJ medans andra halvan var ett riktigt helvete.

3. Vad förväntar du dig av 2009 - blir det ett bättre eller sämre år än 2008?
Hoppas verkligen på ett bättre år. 2007 och 2008 har varit mina livs värsta år, så jag hoppas verkligen på en bättre förbättring 2009.

4. Hur tror du att ditt bloggår 2009 kommer att se ut?
Förmodlingen lite bättre med bloggandet, men det är svårt med all skola i vägen, men jag hoppas på att bli en riktig "bloggaholic" det här året, förra året (2008) vart det 750 inlägg ungefär. Men jag hoppas på att ha kommigt en bra bit över det år 2009...

5. Har du gett något nyårslöfte i år?
Nej det har jag inte, har aldrig gjort det....(dem hålls ju aldrig ändå)


Kommentarer
Postat av: Zeriina

Hejj, nu har jag skapat en blogg om The sims =) cheka gärna in den för lite extra tipps å så, för inrening å design, tyvärr äär bloggen ganska ny så det finns inte mycket, Men det kommer! det lovar jag...

2009-01-11 @ 23:04:18
URL: http://iinaaa.blogg.se/TheSims

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0