Nu ska vi bli nyttiga och vältränade

Nu är det bara 5 månader kvar tills beach sesongen är igång igen. För ett års sen satt jag nog och hade dösångest föfr att jag inte viste hur mycket jag skulle svälta mig själv till den absolut smalaste kroppen. Trots att jag redan hade ett BMI på 15 så kände jag mig stor som ett hus och grät nätterna långa eftersom jag hade pressen på mig att vara den absolut smalaste på stranden i Grekland. Jag var inte frisk helt enkelt. I år mår jag betydligt bättre och är så gott som frisk från min anorexi efter en hel del behandlingar och shit.
Nej nu syftar jag mer på den hälsosamma och vältränade kroppen.

Så fort jag fått lite pengar av Mamma så köper jag ett halvårskort till gymet och börjar gymma 3 gånger i veckan. Vet än inte när jag kommer få köpa kortet, det beror på mamma.
Men När jag väl får det så kommer mitt träningsshema se ut såhär:

Mån: Gym
Tis:  Gym
Ons:  Gym
Tor: Pilates
Fre:Pilates
Lör:Pilates, Jogging
Sön: Pilates, jogging

Men fram tills dess så börjar jag med träningen på Måndag där jag kör Pilates Mån till Fred och lördag och söndag powerwalk.
På Fredag och lördag får jag desutom äta onyttigt på kvällen. Resten  av dagarna består av långsamma kolhydrater, omättade fettsyror och MYCKEt proteiner.

Men, vet ni vad ma kan göra för att göra träningen roligare? Jo köpa roligare träningskläder såklart--
Här kommer lite tips på Träningskläder från Stadium...


Enjoy!


PUMA W 3/4 SWEATPANTADIDAS W 3S PANTNIKE W JERSEY PANTNIKE MULTI GRAFIC TANKSOC W T CT SLTOP SS091SOC ENJOY 3/4 PANTUNDER ARMOUR SS FREQUENCY TEECHAMPION SEAMLESS SHINY TOP


Kanske inte dem roligaste träningskläderna men...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0