Carros Hissar & Dissar



Sommarrean -Finns det något bättre än när man vandrar in i en butik och hittar sin favorit skor på rea? Och att man kan strosa omkring i ett köpcenter och hitta massor av fynd på så kort tid!

Allsång på skansen -Det var tack vare Allsong på skansen som jag mötte på Alexander Rybak på Grönan för någon vecka sen. Hade inte Allsong på skansen funnits, nä då hade jag aldrig fått chansen att träffa honom.

GB`s nya sommarglassar - Nyheter såsom Magnum temptation, Ben & Jerrys Which och nogger mint.

Sommarklänningar - Älskar att gå omkring i en blommig och snygg sommarklänning mitt på sommarn. Men dock så ska man hålla sig till dem på sommaren, ser ju lite skummt ut när man kommer med en sommrig klänning och ett par leggings mitt på vintern


Vädret -Kan det aldrig bestäma sig någon gång. Ena sekunden är det svin kallt och andra så är det dövarmt! När ska det uppnås en medel temperatur i det hela? Ganska jobbigt när man ska välja Outfits för dagen!

Haremsbyxorna -Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Finns det något fulare man kan sätta på sig? Förstår inte varför tex. GinaTricot skulle komma ut med sånna, tror dem seriöst att dem får dem sålda? Det spelar ingen roll hur mycket reklam man gör för dessa byxor. Dem kommer alltid att vara lika fula!

Ben & Jerry´s - Men vad är det jag skriver? undrar nog många nu. Men jag tycker Ben & Jerrys är så himla överskattat satt det inte är sant! Vist kan dem vara goda ibland, men inte SÅ goda som jag tycker att dem framstås som att vara. Och överdrivet dyra är dem oxå...Men det kanske beror på att det är Ben & Jerry :P Nä jag håller mig till GB i sommar och lite, lite Ben & Jerrys, för även fast dem hamnar på min dissar lista, så är dem ju alltid goda, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Anonym

BEN OHC JERRY ÖVERSKATTAD :O :O

hahaj aa allsång vill fan ååka dit

2009-07-21 @ 11:25:18
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: HANNA ♥ esth.blogg.se

Kolla gærna in mitt senaste inlægg, Chris Brown ber om ursækt offentligt! Skriv gærna en kommentar om vad du tycker. Puss och kram, http://esth.blogg.se

2009-07-21 @ 11:25:19
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Victoria ♥

Jag håller med dig om ben & jerry's, faktiskt. Dom är inte alls värda att kosta 50kr+ -.-

2009-07-21 @ 14:14:25
URL: http://natdhasis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0