Vem var egentligen Michael Jackson?

Var Michael Jackson verkligen en pedofil som bjöd in små pojkar till Neverland för att sedan våldta dem? Var en verkligen så galen och knäpp som han oftast på senaste tiden framstod som att vara?

Enligt mig så var Michael Jackson en människa med stort hjärta! han älskade barn, och barnsliga saker såsom tex. tivolin för att han själv aldrig fick vara barn. Han brydde sig om världen, om människorna och om alla runt omkring honom! Se bara på hans låtar. Hur många artister har egentligen skrivit låtar som "Heal The world" eller "Black or white"? Svar : Ingen..
Han gjorde dyra konserter där han skänkte alla miljoner till välgörenhet! Vilken annan människa skulle egentligen göra det?

Han var ett musikaliskt underbarn som tog världen med storm, och ingen, då menar jag vekrligen ingen! kommer att komma inärheten av Michael Jacksons klass! Vi har världstjärnor som Britney Spears, Timberlake, Lady gaga och många fler...Och dem är hur duktiga som helst! Men ingen kommer någonsin att bli lika bra som Michael Jackson.
Michael var verkligen ingen pedofil! hur kan man bara tro nått sånt? han ville bara barnen sitt bästa, men vad får han för det? jo bara en massa skit! Han blev stämd av en familj vars son påstod ha blivit våldtagen av Michael, men gav sig när familjen fick 20 miljoner dollar! Vad är det för något? Allt dem är ute efter är hans pengar, ingenting annat!
Dem som tror att Michael Jackson var våldtäkts man kan gå skjuta sig i huvudet! blir så fruktansvärt iriterad när jag hör en massa skit om honom från folk! att man enns kan tro något sånt om en sån fantastisk och god människa som Michael!

Media förstörde hans liv!

Må Michael Jackson vila i frid♥ En snällare och bättre människa får man leta efter!


Kommentarer
Postat av: tarja

Jag håller helt med. Om han hade vart pedofil så skulle han väl våldtagit sina egna barn oxå... Hade en het diskution om detta med en tjej på en fest. Folk är inte riktigt kloka...

2009-07-20 @ 09:52:41
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0