Gårdagens Gröna Lund

Jag och Alex mötte upp Isabell vid Strandvägen som vanligt och tog närmasta båt till Gröna lund. Skönt att åka dit en Måndag tänkte vi, kommer säkert inte alls att vara mycket folk. Och det var det inte heller, även fast det var mycket mer än vad vi trott att det skulle vara.

Vart inte en så rolig gång på grönan då jag fått stå i kö till katapulten TRE gånger med Isabell som hoppade av alla tre gånger. Men när jag äntligen fått upp både ISabell och Alex så fick vi inte platser bredvid varandra och det slutade med att Vi gick ställa oss sist i kön igen (vilket vi verkligen inte gjorde) är det meningen att vi ska behöva stå om i kön flera timmar för att få åka tillsammans eller? En sak dem borde tänka lite mer på på grönan tycker jag. Kan man inte låta två stycken gå före eller något? måste man verkligen ställa sig sist i kön? Vilken jävla skit regel!

Och inte nog med det så tappade Isabell sin väska under Popexpressen som innehöll, allt från pengar, mobil, SL kort och Guldkort. Men som tur var så hade någon snäll människa lämnat in den på servicen indränkt i någon okänd människas spya. Fräsht va?

Nä ingen höjdar dag på grönan inte...

'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0