Äntligen Hemma!!

Okej klockan är ungefär 15.00 och jag stack från skolan vid 12.30.
Åkte in till Odenplan, gick hela jäkla Dalagatan tills jag framme hos Tandläkaren :) Men det var verkligen skumt för min tandläkare hade för sig att jag skulle sätta på räls på underkäken idag och hade gjort i ordning för att sätta på färstena och shit. Men jag har ju redan räls där :S Men så det blev att bara byta räls där uppe och nere och ursäkta uttrycker men helvete va ont det gör! Jag är riktigt avundsjuk på alla som slipper ha tandställning för det är verkligen inte kul.
Ibland gör det så fruktansvärt ont att jag tänker att jag heller skulle ta bort rälsen och ha sånna fula tänder hela livet för jag har verkligen förjävliga tänder. Dem sitter för långt fram, har överbett, dem är stora, dem är snea och jag har i stort sett alla problem man kan ha i munnen!

Men gud va snyggt det ska bli när jag är klar :)
men hursomhelst så har skoldagen gått ganska sådär. Den började bra klockan 8.00 på morgonen men sen kom jag på att jag glömt mitt So häfte hemma och vi har 120 minuters So idag så det var bara att springa hem på rasten och hämta den så att jag slipper göra allt hemma tänkte jag! Så jag hämtar mitt häfte och kommer tillbaka till skolan.Sätter på en dator och öppnar ett dokument. Sitter och skriver 2 sidor non stop och precis innan jag ska börja gå bort mot t-banan för att åka till tandläkaren så sprarar jag mitt dokument och ska bara snabbt kolla så att allt sparats okej. Men tror ni jag hittar dokumentet någonstans? Nä då var det bara att sitta tordag eftermiddag och skriva om allt då! 

Men hur har er dag varit då?

Ha det bäst!!

Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0