My Diary 12 Mars

Morgonen vart verkligen ingen höjdare. Jag vaknade vid 7.00 fast jag hade sovmorgon och kunde inte somna om. Så jag gick upp och åt frukost och fixade mig inför skoldagen som vanligt.

Första lektionen var Sexualkunskap med Michelle i en timme tills vi sedan hade möte i Aulan inför våran såkallade uppsats som vi ska skriva i HK och Idrott. Jag hade tänkt börja redan idag men jag har varit allderles för trött. Sov ju bara i upp till 6 timmar inatt :O men ska försöka göra några skisser imorgon!
Men iallafall så satt vi där i Aulan i typ 1.5timme...Snacka om att man var trött i benen när man gick därifrån.

Men hursomhelst, så hade jag bara massa vanliga ämnen sen, som ex matte, geografi och Engelska. Ingenting kul alltså :P
Men sista lektionen var det musik som gällde och jag vart kvar i en halvtimme efter att vi slutat, så därför vart jag alldeles förkenad med allt jag hade att hinna med idag. Men det är bara att köra på imorgon då är det ju ändå FREDAG igen!!, och jag ska iväg och tona håret mörkt :) Ser fram emot det jätte mycket, älskar att byta hårfärg! Man känner sig nästan som en helt ny person!.
Och som tur är så tänker jag TONA håret den här gången så att det inte sliter så mycket på håret,. Toning sliter ju knappt någonting alls! Så det är bra!
Men resultate får ni se sedan imorgon :D
Men nu ska jag gå göra lite fruktsallad med vaniljvisp och kolla på TV

Ha det bäst
Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0