När man glömmer tvätta sig

Så nu ska jag försöka sammanfatta dagen så gott det går!
Jag vaknade vid 8.00 tiden eftersom jag hade sovmorgon till 10.20. Jag var i skolan som vanligt och det kändes helt okej, känner att jag är på bättringsvägen nu även fast jag tvivlade lite på att gå till skolan idag. Men det vart absolut inga problem!
Första lektionen hade jag bild och jag kämpade på med min bild men det var deffinitivt inte den bästa lektionen för idag. Men efter bilden hade vi Lunch så då satt jag och pluggade till svenska provet eftersom jag glömt att öva dem senaste dagarna eftersom jag varit sjuk, men det gick as bra ändå!

Så efter lunchen var det dags för svenska och efter detta oförberedda prov så hade vi matte.
Pelle kom fram till mig på rasten och kollade ifall inte jag ville börja i Rödgrupp. Vi pluggar i olika grupper där Blå är för dem som satsar på G Gul grupp är lite högre, Gröngrupp är väll såkallade G-VG gruppen och Röd är VG-MVG gruppen. När jag gick tillbaka till västerholm i höstas så fick jag börja i Blå grupp och efter det Grön och nu har jag då fått hoppa till Röda, bland alla MVH-barn! Men det känns helt okej faktiskt, ser nästan fram emot matte lektionerna nu när jag har någonting att satsa på. Jag vill ju ha VG i matte till sommarn, men då gäller det att jag börjar plugga eftersom Matte verkligen inte är mitt ämne.
Men efter Matten så hade vi franska och vi kollade på Någon tråkig fransk film från 60-talet i svart/vit färg. Den var ganska så långtråkig i början men i slutet var den faktiskt nästan bra. Jag och Danni höll på somna hehe! Men efter det så var det ju hemgång som gällde!

Nu har jag precis badat och har hela kvällen på mig att skriva klart Irenas brev och skicka det, att det alltid ska ta så jävla många dagar innan jag får iväg ett brev!!!

Såhär ser man ut när man glömmer att tvätta sig




Är jag inte vacker? Haha

Kolla skulle jag inte passa in i en riktig skräckis? xD

Kommentarer
Postat av: Nathalie

svar det är bra :) sj?

2009-03-11 @ 21:10:37
URL: http://nathalieelina.blogg.se/
Postat av: Bastardo

Hehe, nice, ser ut som tjejen som glev ut ur TVn i the ring. coolisch

2009-03-11 @ 21:40:23
URL: http://bastardo.blogg.se/
Postat av: Bastardo

..men får man sån där pussmun om man inte tvättar sig? :)

2009-03-11 @ 21:41:35
URL: http://bastardo.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

:-)

tack tack..fin blogg du med..bra kämpat till "röd" grupp ;-)

2009-03-11 @ 21:51:45
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Nilufer

Hhahah !

2009-03-12 @ 08:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0