Skoldax

Om ungefär 25 minuter måste jag sticka iväg till skolan! har ju som sagt somvmorgon idag till 10.20. Alex har hålligt på bråka med mamma hela morgonen nu och det slutade med att han gick hem från skolan. Hans lärare Joakim ringde hit och Alex bara vägrade prata med honom och la bara på luren! (vilken unge!) Så efter ca: 10 minuter ringde Joakim upp igen och jag svarade. Han sa dock bara att han hörde vad jag hade sagt till Alex och att jag hade gjort allt jag kunde osv!
Mamma har nu tagit kontakt med BUP och dem ska sanrt få en tid! Fan såhär kan han ju inte hålla på han lär ju få gå IV programmet om han inte skärper sig den ungen!

Men hursomhelst så blir det en kort dag idag...endast 4 lektioner har jag! Sen tänkte jag komma hem och plugga lite, öva på piano läxan, köra lite pilates osv! Dock så har jag knappt fått någon sovmorgon idag tack vare min jäkla tandställning. Den väckte mig vid 7.00 tiden och spände som in i helvete! Var ju bara att be mamma om en alvedon och nu känns det iallafall lite bättre!
Men jag ska ta en till innan jag går i skolan så att jag klarar av denna korta skoldag!

Vad ska ni göra idag?

Kram
Carro



Gustav dricker ut mitt alvedon-vatten!

Kommentarer
Postat av: Fierza

åååh tack så mycket :)

hahaha drogar du katten? :P

2009-03-04 @ 15:38:07
URL: http://fierza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0