Var fan är världen på väg??

Steve Gator, 26, tillsammans med sin mamma Nina.

Steve 26 år i England blev anfallen av två killar, när han var på väg hem från jobbet...Killarna misshandlade honom svårt och slog hans huvud mot trottoaren. Steve blev då tvungen att operera bort halva skallbenet. Och vet ni vad? Jo gärningsmännen går fria och slipper åtal, eftersom dem anser att det inte finns tillräckligt med bevis.

Var fan är världen på väg egentligen? Inte tillräkligt med bevis? det räcker väll med att kolla på den här bilden för att få tillräckligt med bevis? Världen är ju för fan påväg åt helt fel håll! Gärningsmännen ska ju för fan MINST få livstid och absolut inte gå fria UTAN åtal....

Nä jag förstår inte...

Vad tycker du själv? tycker du att det är rätt att gärningsmännen får gå fria eftersom de inte har tillräckligt med bevis?

Kommentarer
Postat av: Anonym

såå sjukt..man blir så arg asså..helt otroligt

2009-09-13 @ 13:02:55
URL: http://leiloshe.blogg.se/
Postat av: emilia

folket som "styr" idag, är inte kloka någonstans. Dom tänker inte på konsekvenserna eller fördelarna innan dom sätter ett beslut.



Någon borde fan ge dom ett rejält med stryk, sen släppa deras gärningsmän fria. Hur fan känns det? Nej, för dom jämför inte. Dom bryr sig inte!

2009-09-13 @ 14:06:31
URL: http://miliaslaviida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0