P.M.S

Hela dagen har gått åt helvete! jag som tänkte kolla med Malin om jag kunde komma förbi efter skolan xD Hon som jämt dyker upp när jag ligger hemma och är sjuk..Men jag får se hur jag gör lite senare.
var iallafall i skolan och gjorde nationella provet svenska C-delen. Tror nog att det gick ganska så bra. Men jag känner så klart och tydligt att lingonveckan är påväg! tror aldrig att jag blivit såhär påverkad förr :S Kände hur jag bara inte klarade av att vara i skolan idag, så jag gick hem efter nationella. Känner mig som ett äckta psykfall just nu. Vissa sekunder sitter jag och gråter här framför datorn helt utan någon som helst anledning. Sedan andra sekunder är jag så förbannad att jag bara vill riva ner hela lägenheten! Känner mig sååå konsig just nu och jag har aldrig vart med om nått värre!! Hoppas att det bara är tillfälligt så att jag inte ska må såhär en vecka varenda jävla månad för då kanske det är hög tid att göra något åt det...



I förrgår när jag kom hem från skolan så upptäckte jag att Alex (den ungjäveln) ätit upp min chokladkaka. Jesus vilket anfall jag fick. Slängde ut ungen med en tjugolapp och tvingade ner honom till Ica för att köpa en ny. Men han kom hem igen eftersom mamma tack och lov redan var på ica. Medan jag satt och grina som ett tvättäckta psykfall på köksgolvet. Då mitt i allt så river jag ur mitt nässmycke så att den kommer bort och hålet bara blöder och blöder! men som tur är så hittade jag smycket tillslut! Så det var bara att tvätta såret med sprit. Fast det är fortfarande lite blodigt och svullet. Bara det inte blir infekterat :S jesus vad det inte känns bra att skriva sånna här saker i min öppna blogg xD kanske skulle passa mer in på Carrossanning xD men Så nu vet ni hur jag är just nu ;)

 

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0