Drar till skolan

Gosh va trött jag är!! måste snart börja gå iväg till skolan med värsta magvärken! (lingonveckan är här) Men som tur är så har jag en väldigt kul helg att se fram emot! Undra om det lyckas bli någon fest idag, mamma ska ju ut och äta middag med sina vänninor, och kommer inte hem förens väldigt sent ikväll.. Men jag måste kolla med både malin & Fredde om hur det blir (but shhh its a secret ;)) så kanske vi kan vara här ikväll ;)

Imorgon fyller älsklingen Heiro 16 år! Så på dagen så ska jag, malin, Heiro och några till dra på skräckisen "instängd" och fira henne lite ;) Och på kvällen drar jag på bio igen med VaggeBagge och eventuellt några till. Vid 21.00 tiden börjar avatar 3D ;) 

kan knabbt bärga mig ;)



Gosh malin....Vågar vi?? Instängd? jesus jag som har klaustofobi :S får panik bara av namnet ju :O hehe but i love skräckisar så det ska nog inte bli några problem ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

aaahhööhö SNYFFTT!! vänta,vänta måste samla mig.. Andas in, andas ut, in, ut.. okej. Jo det är ju frågan, har legat hela kvällen o tänkt på den där. Brrr asso jag vet inte..Kycklingen är påväg ut.. Pah pah papapa!! <33 x) :O

2010-01-08 @ 12:21:10
URL: http://soblondie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0