Wild Weekend!

HAr haft så otroligt mycket att göra i helgen nu, så att bloggen verkligen råkade komma i andra hand. Men nu är det Måndag och en ny vecka på gång!
Jag & Navida har hängt på Sats nästan varje dag nu, och varvat kondition med Styrka. Gosh vilken jävla träningsverk man har nu då!
hursomhelst så mötte jag upp Ante i Fredags och åt lunch med honom på en restaurang i liljeholmen. Kan ju säga att vi hade en del att prata om..Efter skolan i fredags så rusade jag till centrum för att hitta någon Månadspresent åt Fredrik, eftersom vi firade en månad i Fredags. Mötte sedan upp Navida och tog närmaste buss till Gymmet. Tror att det vart omkring en timme styrka den dagen. Men åkte sedan hem för att återigen åka till HeronCity och träffa Oskar.
Fyfan vilken jävla fredag det vart! Tror för gudskull aldrig att jag varit sådär trött någonsin! Snacka om att man sov bra den natten!
Hursomhelst så gymmade jag & Navida även på lördagen, i två hela timmar, wohooo vi är SÅ grymma! Mötte sedan upp Sofia, sprang till Bolaget med vår "lilla langare" XD och fick tillslut med oss en smirnof 70cl och 8 extra starka cider! Nu jävlar ska det festas!
Nå resten kan vi väll försöka påpeka är historia.
Men här har ni lite bilder från min allderles för händelserika helg!
Gosh inte så bra med all jävla dricka under vår träningsvecka! Men ibland är det väl ändå okej men några undantag?
Puss på er <3

Kommentarer
Postat av: evve

nice :D

2010-10-04 @ 21:04:45
URL: http://lillie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0