Las Palmas???

Igår åkte jag och Fredrik in till stan för att gå på Grönan. Vi tänkte att det skulle vara lite folk där i och med pride och regnet. Gud va mycket folk det var i stan och tror ni inte att spårvagnen var inställd så att vi får gå till Grönan från T-centralen?
Det var sjukt mycket folk på grönan så vi åt lite mat, åkte fyra grejor och tog närmaste spårvagn hem. När vi kommer hit till Fredrik så sitter mamma, mormor och Sotiris i soffan och äter omelett. Jag och Fredrik satte oss vid datorn skrev en Cv till honom och sökte några jobb (mamma sprang runt och fotade xD)
Jag och Fredde funderar på att åka till Gran Canaria på Påsklovet. Vi ska kolla vädret lite grann eftersom det inte är så jävla varmt på våren. Annars kollar vi resorna i Juni eller Juli :)
Hittade ett perfekt hotel på Las palmas. Skulle gå på 5300kr för hotell och flyg en vecka samt några tusen i fick pengar. Dags att börja söka jobb ;)
Inte nog med det så har hotellet en del äventyrsaktiviteter så som Gran Canarias största vattenpark, bergsvandring, grottbesök osv. Låter SÅ kul och har aldrig varit i spanien så :) Bara lite orolig över vädret :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0