Började som en riktig jävla skit dag!

Dagar som är som dag är de dagarna som gör att jag verkligen bara vill skita i skolan! Så här nära på sommaren tar det verkligen emot att sitta i skolbänken när man kan vara ute och sola!
Var framme i skolan kl 11.00. helt ovetande om vad som händer då det står "vanliga lektioner" på skolhemsidan. Tydligen skulle vi tömma skåpen, men min nykel är spårlöst borta så jag var tvungen att springa och leta efter nån som kunde låsa upp dem. Sen märker jag att jag glömt TRE skolböcker hemma :S Jag som varit sjuk den senaste veckan kände inte alls att jag fick den informationen jag behövde, så jag gav upp skiten och åkte till Hornstull och solade i 18 minuter. Efter solningen satte jag mig på stranden och läste en bok. Riktigt mys fram tills Fredde kom dit och släpade mig hem. Vilket iförsig var ganska mysigt eftersom vi åkte hem till mamma och lagade lunch. Efter lunchen la vi oss och vilade en timme innan vi begav oss hemåt igen. Nu ska jag strax börja fixa mig, för i kväll är det FEEST för hela slanten! Hemmafest hos Johan! Men just för att jag vet att jag måste befinna mig på en körlektion kl 10.00 imorgonbitti så känner jag mig inte så taggad. fan ta skolan nu vill jag ha sommarlov!
såhär kände jag mig idag i skolan. Vart tillslut så sjukt iriterad på allting satt jag bara hade lust att springa därifrån och aldrig mer komma tillbaka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0