Hemma från gymmet!

Min lille bebis ligger fortfarande och sover! Jag tänkte hoppa in i duschen snabbt och koka mina ägg till middag. Får se hur det här projektet går! Men är as taggad så nu jävlar!
Älskarälskarälskar Adriana Limas kropp! Men vet ni? Jag har aldrig varit sån som jämför mig med andra och kollar på vad andra har som inte jag har osv har av någon anledning fått för mig att man bara mår dåligt utav det? eller kanske för att jag är nöjd och acepterar min kropp som den är? eller sker det bara i det tysta?  jag vet inte fast nu tänkte jag gå emot mig själv och göra det ändå! Älskar hennes kropp, kolla de långa benen, de perfekta brösten och den platta magen! well inte alls realistiskt för mig med mina B-kupor, men wtf? jag tror mer på strävan efter individuella mål tex vad tycker jag inte om med min kropp? hm...om jag ska vara helt ärlig så är jag egentligen ganska nöjd med de. Jag tänker i stort sett ALDRIG på saker jag vill ändra på men tro mig det har krävs låång tid och många kroppskännedomstimmar för att aceptera min kropp. Tragiskt? jo kanske. Jag har inget speciellt jag vill ändra på men skulle det vara nått så skulle det väll vara lite fastare rumpa armar och ben samt en liten viktnedgång. Men så lever vi i denna värd där det är SÅ tabu att gilla saker hos sig själv. Man får absolut inte tycka att man är snygg som man är. Man får verkligen inte tycka att man är bra, man får absolut inte säga vad snygg jag känner mig idag. För då är man ego! Man bryr sig bara om sig själv och skiter i alla andra! Folk känner sig hotade av att man når egen personlig framgång! Men vet ni vad? Jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig! Jag har haft en måbra dagbok ala Mia törnblom en gång i tiden, som jag verkligen inte delade med mig i bloggen. Men jag tycker att ni som kanske inte känner er så bekväma i er själva sla testa på att varje dag skriva ner tre bra grejerom er själva! Och om en vecka, en månad, ett år eller kanske flera år ska du se att din trygghet i dig själv ökat markant!
Jag kan tex idag säga såhär (och det tycker jag också)
1- Jag tycker att jag har fin mage
2- Jag älskar min rumpa
3- Jag tycker att jag har ett ganska sött ansikte
4- Min naturliga hårfärg är såå fin
5- mina ögon är skit fina precis efter jag har gråtit och dem glittrar sådär ni vet
Där har ni 5 saker som jag gillar med mitt utseende och saker jag lärt mig att aceptera! Men glöm inte bort att i måbra dagboken är det även mening att man ska fylla i bra saker med ens personlighet. Tex bra kompis, snäll, smart, rolig ja ni fattar.
Jag tycker att alla som läser det här och driver en egen blogg, tar och skriver ett inlägg där ni skriver 5 saker som ni är nöjda med hos er själva!
Tro mig det ger resultat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0