Carros inköpslista!

Har skrivit en liten budget på allt som ska inköpas dem närmaste månaderna. Kommer att lägga undan ca 2000:- i månaden nu fram till den 15 juli iår samt 1500kr till greklandsresan. Vilket innebär en sparkassa på ca: 3500kr i månaden :O jajaja svenska jämntelagen. Man ska ju ALDRIG prata pengar yeah ja vet men okej vi gör såhär. För att jags ka få liite bättre koll på min ekonomi så gör jag en liten inköpslista med allt jag måste införskaffa månad efter månad. Here you have it!
Och den 15 Juli ca två veckor innan jag åker utomlands så ska jag in till stan för att spendera mina pengar som jag sparat i ca 4 månader nu på en...tarantanta! Mulberry Bayswater väska! 8000kr kostar skiten! Men guuuud kommer kunna ha väskan FOREVER! eftersom den är SÅ retro. Känns som att jag bara ströhandlar bort mina löner månad efter månad så nu har jag gett fan på att jag ska lägga undan lite varje månad för att tillslut kunna köpa min älskling!
Efter ett år på Prisma är jag SÅ värld denna skönhet! Fast om det blir just denna färg vet jag dock inte än. Får vi se i sommar ;) Och den ska med mig VART jag än går i sommar!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0