40dagar kvar

Så nu är det då exakt 40 dagar kvar till min 18 års dag! Och ja bloggandet suger fortfarande (kan bero på att det tar ca tio min att komma in på en webbsida och för att min bokstav D inte vill funka utan jag måste trycka in hårt för att den ska skrivas) jävla skit vad man tröttnar! Nåde dem här 40 dagarna gå fort så att jag kan gå fixa min nya dator :D Så var det återigen Fredag också...Ska strax gå duscha snabbt och skölja ut ricinoljan! Fixa lite snacks och lägga mig i sängen och kolla film heelt forever alone♥
Men imorgon så kommer Sofia hit som vanligt, vi ska gå handla en massa snacks och ha lite minispa här hemma under melodifestivalen. Har ju kvar min lermask, så än behöver jag inte köpa någon ny.
Och så sist men inte minst så står det plugg på schemat på söndag! Mina antisar gör mig grovt illamående så vi får se hur det går med allt (satt nästan och halvgrät på en lektion i torsdags) för att det var så sjuukt jobbigt -.- men på Onsdag så tar jag sista tabletten :) sen så väntar 4 veckor innan efterkontrollen så att jag är helt frisk. weey! Nästa vecka kör vi ju på sportloov! och duktiga jag har ju inte skolkat en lektion hittils! Dock så var jag ju hemma mån-ons den här veckan fast et var ju pga öroninflammationen och ingenting annat :)
Puss på er! (och sorry för tråkiga inlägg, men blogganet blir bättre, kanske inte idag men snart)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0