Ta reda på fakta!

Idioter...enda vettiga jag har att säga om vissa människor ibland.
Det här är min blogg! och ja jag har inte varit duktigast på att blogga på senaste tiden just för att skolan har varit det som har återupptagit mina tankar den senaste tiden. Jag har tagit bloggandet lite halvseriöst den senaste tiden och enligt mig så är det inte så jätte kul att varken blogga eller läsa om en tjej som bara pluggar hela dagarna. Just därför har jag försökt underhålla bloggen på så sätt att jag skrivit mycket inlägg om saker jag gjort på helgerna shopping och sådant som jag tycker är kul att både läsa och skriva om.
Jag har gått i terapi i 4år nu och hade mitt sista möte förra veckan -det var inte det lättaste eller roligaste jag varit med om. Jag är en person som tänker otroligt mycket så för mig är det bra att gå och prata en gång i veckan, för att få ur mig tankar.
Jag är mitt uppe i ett volontärarbete, då jag till hösten förhoppningsvis kommer att bli mentor på anorexi/bulimikontakt och stödja folk med ätstörningar.
Jag tar skolan extremt seriöst, okej jag är inget mvg barn men jag behöver mina poäng för att en dag kunna utbilda mig till psykoterapeut.
Min brorsa har precis fått en neurupsykatrisk diagnos, och jag har varit mycket på möten med honom, pluggat in och läst -för att jag är intresserad! Psykologi och psykiatri intresserar mig extremt mycket! När jag har tråkigt om dagarna brukar jag ibland gå ner till biblioteket och bara läsa, allt som har med diagnoser, sjukdomar och om hur vi människor fungerar i vardagen med olika problem ect Som sagt det är ett intresse jag har och det är någonting som jag verkligen vill hålla på med i framtiden.

Vet ni vad som iriterar mig som mest? Det är att en person som inte känner mig, som inte är människa nog att kunna skriva ett namn bakom meningarna, sitter och skriver en spydig kommentar om att -allt jag bryr mig om är utseendet, personen är så himla trött på folk som mig, eftersom livet är för kort för sånt?
När jag läste komentaren kunde jag inte låta bli att le. Vad är du för inkopentent liten skit som anser att livet är för kort för att bara bry sig om utseendet. Visserligen vore man mycket tragisk som person om man bara brydde sig om utseendet, men du borde skämmas! Hur kan du som bara läser min blogg och inte veta ett skit om mig, anse dig ha rätten att späda ut att jag bara bryr mig om utseendet? Ursäkta men vad fan vet du om det? känner du mig? Vet du vad jag går igenom i mitt liv, vad jag gör och tänker på om dagarna? Enligt mig så är livet alldeles för kort för att sitta bakom en skärm och skriva anonyma idiotiska komentarer på en blogg där du inte ens känner skrivaren? jag tycker synd om dig som gör dig själv till ett så tragisk människa i mina ögon. Om du är så trött på människor som mig? varför befinner du dig på min blogg? Sluta läs och gå gör nått vettigt istället. Livet är för kort för sådant!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0